Răsturnare de situaţie! Pe cine susţine fostul primar 4 X 4 la alegerile locale din toamnă? Florin Oancea: Mircia Muntean mă susţine pe mine în cursa pentru un nou mandat de primar al Devei!

Sorina Popa

După ce unul dintre candidaţii la funcţia de primar al Devei a declarat că îi va propune, dacă va câştiga alegerile, lui Mircia Muntean (foto jos) postul de administrator public al municipiului, a apărut şi reacţia fostului edil.

Astfel, Mircia Muntean a declarat la un post local de televiziune că îl va susţine pe actualul primar la alegerile locale, adică pe Florin Oancea (foto sus). Întrebat ieri, la o conferinţă de presă, edilul şef al reşedinţei de judeţ, Florin Oancea, a afirmat că Mircia Muntean este alături de el şi îl susţine pentru câştigarea unui nou mandat de primar.
„E adevărat, Mircia Muntean a fost întrebat la o emisiune televizată dacă va accepta postul de administrator public. El a spus că nici vorbă de aşa ceva, nici nu a discutat despre asta. Şi, a mai spus că mă va susţine pe mine la alegerile locale, pentru funcţia de primar al municipiului Deva. Pentru mine este un motiv de bucurie. Mircia Muntean este o persoană care reprezintă mult pentru deveni. El se alătură altor personalităţi, Traian Berbeceanu, Marius Blendea, care mă susţin în această cursă. Sunt un om de echipă. Îi mulţumesc lui Mircia Muntean că mă sprijină. Mircia a spus că îl susţine pe cel mai bun. Asta, pentru a elimina orice speculaţie pe această temă. Voi face o campanie pozitivă, bazată pe proiecte pe termen mediu şi lung. Devenii ştiu ce am făcut în această perioadă relativ scurtă, ştiu câte perioade de criză am gestionat. Ceilalţi candidaţi pot spune ce vor, nu e normal, dar dacă aşa vor ei să facă o campanie, asta este. Sunt convins că devenii nu mai vor certuri. Ei vor linişte şi normalitate”, a declarat ieri Florin Oancea, edilul şef al municipiului Deva.
„M-a întrebat cineva dacă sunt convins că voi câştiga din nou postul de primar. Pot să spun că voi face tot ce ţine de mine pentru a câştiga. Cred în ceea ce pot face în continuare şi cred că pot să-i conving pe deveni să-mi acorde votul din nou”, a adăugat edilul şef al reşedinţei de judeţ.

5 comentarii la „Răsturnare de situaţie! Pe cine susţine fostul primar 4 X 4 la alegerile locale din toamnă? Florin Oancea: Mircia Muntean mă susţine pe mine în cursa pentru un nou mandat de primar al Devei!

 • 16 iulie 2020 la 14:47
  Legătură permanentă

  Ce v-o fi facut Mircia de-i pupati inelul, nu stiu?
  Pentru ca in Deva, in afara de telecabina, fantana muzicala si sensuri giratorii supraevaluate, nu a facut nimic pentru oamenii de rand.
  Nu avem investitii mari, nu avem nod la autostrada (desi proiectarea s-a facut in vremea lui), nu avem trecere modernizata la calea ferata spre Grigorescu (proiectare in vremea lui), fostul Carefour e o paragina, blocurile arata ca naiba, centrul vechi s-a degradat dupa lucrarile girate de el.
  Faptul ca umbla si pupa lumea pe strada, nu este suficient.
  Poate ar trebui sa ganditi, politicienii, in general, si la alte standarde, nu doar prin prisma primului nivel al piramidei nevoilor.

 • 17 iulie 2020 la 9:04
  Legătură permanentă

  Lumea e proasta. O jigodie ca Muntean stie sa prostească oamenii.

 • 17 iulie 2020 la 15:16
  Legătură permanentă

  Abia aștept să i dau o mână de ajutor lui Oancea.Am oameni de bază în Sântuhalm,matrafox să fie.

 • 21 iulie 2020 la 17:02
  Legătură permanentă

  Florin Oancea, cu bordurile trotuarelor vopsite, dar nerefacute, vechi, cu marcaje noi de circulatie, dar cu gropi, cu flori si zone verzi, dar fara parcuri , ci doar unul singur mare sub dealul Cetatii, si cateva micute, fara piscina olimpica promisa doar pe hartie, fara sala polivalenta noua promisa doar pe hartie, fara iesire si intrare pe A1 , fara gara noua, doar un adapost de homles prin care bate vantul prin cele 3 iesiri, fara pod si trecere subterana peste calea ferata, fara sala de sport la Liceul Tehnic Transilvania , legat cu fosta Scoala nr 3 din Dacia, unde activeaza totusi peste 800 copii, fara parc renovat in zona Catedralei ortodoxe de la Opera, fara locuri de munca suficiente, industrie, nu se poate sa zici ca vrei un nou mandat cand nu ai facut toate astea! da, ai facut iluminatul la toate bisericile din oras , ai mai ajutat bisericile, ai anvelopat, izolat 4-5 blocuri in 4 ani(in loc sa faci 40), dar nu e suficient. Mai bine lasa pe altul si in 4 ani Deva va prospera nu va stagna. Florin , nu mai vrem panouri publicitare in intersectiile orasului, vrem Deva Mall renovata ,nu lasata de izbeliste , in lateral(vis a vis de Barou) se vad BCA-urile ! Florin , nj vrem sa se taie padurea in zona Cabanei Caprioara spre Vetel! nici defrisarea care s-a produs in zona LIniilor elecrice aproape de Padurea Bejan. De ce se intampla astea? Florin, casa de cultura arata jalnic!Vezi ce a facut primarul din HD cu casa de cultura de acolo! Florin, as putea continua mult aici, dar m-am plictisit, pt ca Deva a devenit murdara, fara trotuare si borduri puse la punct. Ne-am saturat de vorbe , vrem fapte. Doamne ajuta!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.