O clipă de neatenţie, soldată cu moartea unei micuţe

15 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O fetiţă de aproape doi anişori a fost scăpată de sub supraveghere şi a ieşit în faţa unei maşini. Fetiţa a fost rănită grav la cap şi a murit la spital.

Tragedia s-a întâmplat în municipiul Orăştie, pe strada Pricazului, iar poliţiştii au stabilit că minora în vârstă de 1 an şi 11 luni, din localitate, lăsată nesupravegheată, a ieşit dintre autoturismele parcate pe stradă şi s-a lovit de aripa şi roata dreapta spate a autoturismului. Şoferul care conducea maşina, un tânăr în vârstă de 24 de ani, tot din Orăştie, a luat-o pe copilă şi a dus-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, cu toate eforturile depuse de medici pentru a-i salva viaţa, fetiţa a murit.
”Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a precizat IPJ Hunedoara. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Haţeganul care a tâlhărit o bunică a făcut contestaţie la executare

Individul a fost condamnat la cinci ani de puşcărie, după ce a băgat o bătrână în spital. În timpul jafului,...

Grupare de crimă organizată destructurată. Fura din Suedia şi plasa „marfa” în ţară

La operaţiunea de destructurare a grupării au fost angrenaţi şi poliţişti de investigaţii criminale din judeţul Hunedoara. Paguba creată de...

Situaţia infecţiilor cu Covid-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 15 iulie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, miercuri, 15 iulie, în judeţul Hunedoara 728 de persoane au fost confirmate pozitiv...

Închide