Rãspuns la apelul cãtre PSD: „Decenţã şi atenţie la interesul hunedorenilor”

05 Radu BarbPentru cã nu a fost nimic decent (sub conducerea PNL) în ultimii 10 ani, vom lupta mai mult pentru a apãra interesul hunedorenilor.

PSD va face campanie împotriva PNL, împotriva a tot ceea ce a însemnat PNL în ultimii 10 ani în judeţul Hunedoara.
Dacă activitatea fostului preşedinte al Consiliului Judeţean şi al colegului său, Tiberiu Balint, nu a fost până acum discutată de către liderii PSD, în următoarea perioadă, lucrurile se vor schimba. Se va schimba şi poziţia faţă de toţi parlamentarii PNL! Se face referire inclusiv la Mariana Câmpeanu şi la Dorin Păran care, în ultimii patru ani, nu au existat pentru hunedoreni.
Vom face o campanie constructivă. Dorim să clădim un viitor pentru judeţul Hunedoara fără „Cartelarea Consiliului Judeţean” (citat Dorin Gligor – PNL) şi fără materiale denigratoare în televiziunile şi ziarele „familiei” plătite cu miliarde de lei din banii locuitorilor judeţului Hunedoara.
Vom face campanie pentru ca administraţiile publice să nu mai ofere contracte de zeci de miliarde firmelor de casă a anumitor politicieni.
De asemenea, vom face campanie ca Hunedoara să nu mai fie înecată în gunoaie! Oamenii au dreptul să cunoască adevărul, iar în iunie să încheie prăpădul celor 10 ani. Ajunge!
În ceea ce priveşte municipiul Hunedoara, nu poate fi vorba de panică, doar nu candidează Dragnea la Primărie. Candidează Dan Bobouţanu, viceprimarul, un OM simplu, inteligent, curat şi cu bun simţ. Un hunedorean ca toţi hunedorenii, fără maşini scumpe, fără afaceri cu Primăria, fără acţiuni la firme de familie. Un om care crede în ceea ce face. Acest lucru este pe placul oamenilor şi dă fiori conducătorilor PNL, care, se pare că sunt atât de „reci” încât organizează conferinţe de presă duminica la prânz, la biroul din Hunedoara, punând pe drumuri toţi jurnaliştii din Deva.
Un singur lucru este adevărat în declaraţiile PNL-iste: hunedorenii au nevoie de atenţie! Trebuie să privească în urma celor 10 ani de prăpăd şi să transforme în istorie partidul care le-a făcut atâta rău.

Radu Barb, Secretar Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD – Hunedoara

10 comentarii la „Rãspuns la apelul cãtre PSD: „Decenţã şi atenţie la interesul hunedorenilor”

 • 12 ianuarie 2016 la 0:22
  Permalink

  Asa…sa dispara Arion si Harau din Hunedoara

 • 12 ianuarie 2016 la 8:37
  Permalink

  Da, Radu Barb, teoretic ai dreptate. Doar că nu se poate şterge cu buretele ceea ce a însemnat şi, mai ales, ce a făcut USL la noi în judeţ. Amândouă partidele am făcut de-a valma. A, Mariana Câmpeanu şi Dorin Păran sunt nulităţi ? Dar când în ianuarie 2012 dădeau ceai şi gologani împreună cu Cosmin Nicula la aşa zişiii demonstranţi nu erau nulitâţi ? Când făceaţi liste cu Moloţ şi împărţeaţi judeţul în tranşe precum carnea la măcelărie nu erau nulităţi ? Mai bine zis doar ei erau nulităţi? Să nu-mi spui că tu nu erai la PSD atunci deoarece nu contează. Mizeria tot mizerie rămâne iar acum se scuipă între ei mizerabilii car înainte se lingeau la cel mai libidinos mod. Şi în hora asta au intrat şi nulităţile alea de foşti pedelişti, care azi sunt pierduţi în neant.

 • 12 ianuarie 2016 la 10:11
  Permalink

  Sunt de vina psd-istii ca pnl a furat! Intreg judetul e secatuit! Fiecare plateste pt ce face. Nu are nici o treaba Nicula cu Molot. In Hunedoara caracatita are numele PNL!

 • 12 ianuarie 2016 la 10:25
  Permalink

  Daca Barb e reprezentatul noii generatii de politicieni, fugiti cat mai aveti timp. Nu ca ceilalti ar fi geniali…

 • 12 ianuarie 2016 la 10:52
  Permalink

  Macar asta spune lucrurilor pe nume.

 • 12 ianuarie 2016 la 12:11
  Permalink

  Consider că lucrurile astea trebuiau să fie spuse mai de mult. Mafia PNL din județul HUNEDOARA îi sperie pe oameni….contractele pentru dezăpeziri semnate anul acesta pe milioane de lei, toate afacerile lui Moloț, Balint, Hărău & co… Liberalii urlă pentru că simt că 2016 este anul schimbării. Anul în care afacerile „de partid” o să ia traiectoria pânzelor de păianjen… PNL-ul a făcut destul rău Hunedoarei….Epoca Moloț trebuie să înceteze iar în județ PNL a fost croit „după chipul și asemănarea” stăpânului Moloț (deci opoziție și reformă de credibilizare) așa că la coșul de gunoi cu ei pentru vreo 10 ani măcar!!!!!

 • 12 ianuarie 2016 la 12:19
  Permalink

  Struțo-cămila USL nu s-a format din cauza PSD HUNEDOARA. Datorită alianței naționale și dorinței lui Moloț de a mai prinde un mandat la CJ, ca membru PSD am făcut campanie chiar și liberalilor…pentru că pesediștii hunedoreni (măi „un liberal”) sunt oameni de cuvânt care își respectă promisiunea. Pot să-ți spun că liberalii au scos Contracandidați independenți la localele din 2012, deci am văzut „onoarea liberală”…. Și mai știu și de afacerile lui Hărău și ale lui Moloț, mama și tata PNL în HUNEDOARA. Ia nu mai dați voi lecții de onoare…nu există cuvântul ăsta în vocabularul vostru.

 • 12 ianuarie 2016 la 14:40
  Permalink

  USL dupa divort se comporta ca manelistii la televizor, se scuipa , se musca, orice numai sa impresioneze tot natul.
  Ba fratilor ori inventati alte partide ori cautati-va alte job-uri, ca astea au expirat. Si de balacareala de fatada in spatele DISTRUGERII intregii economiii nationale, ne-am saturat.
  Toti sunteti la fel PNL, PSD, PDL, PMP, UDMR.
  Demagogilor

 • 12 ianuarie 2016 la 16:52
  Permalink

  Radule, te stiu de multa vreme. era nevoie de tine in politica, sincer. dar ce cauti alaturi de gunoaie gen nistor & rus?! ar trebui sa stii ca ciolanul spre care salivezi iti va lua ceva mult mai pretios: imaginea. integritatea. verticalismul.

  mare pacat. cu p.

 • 13 ianuarie 2016 la 12:48
  Permalink

  Dreptate si pentru elevii nostri .O masa calda gratuit ,o bursa mai mare pentru a fi stimulati sa invete mai bine ,calculatoare pentru fiecare banca scolara , apa la robinet in scolile de la sate si wc in interiorul scoli .

  Sfantul Dreptatii !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.