Raportul de la SPIGM, săptămâna viitoare

10 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

„Am luat decizia ca în şedinţa ordinară a CL Deva din această lună, din 17 ianuarie 2018, să prezentăm raportul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM).
Concluziile le va prezenta Cristi Nistor, şeful Corpului de Control al Primăriei. De luni, (n.r. -15 ianuarie 2018) încep controalele la Serviciul Cetate, apoi la Aqualand. Nu putem merge, deocamdată cu două echipe de control, de aceea, luăm serviciile la rând, pentru verificare. Ca primar, am solicitat funcţionarilor din primărie să respecte mai multe direcţii: ordine, disciplină, corectitudine. Am încredere în colegii mei. Dacă se va demonstra că au greşit, vor plăti. Inclusiv eu, pentru că decontul primarului va fi în anul 2020“, a declarat Florin Oancea (foto), primarul municipiului Deva.
La rândul său, Cristi Nistor, şeful Corpului de Control, a afirmat că verificările vizează achiziţiile făcute la serviciile din cadrul Primăriei Deva. Primarul Devei a anunţat la începutul acestui an, într-o conferinţă de presă, că directorul SPIGM, Tiberiu Coroiu, a demisionat din funcţie, după ce a fost demarat controlul la acest serviciu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mihai Mica a pierdut funcţia de consilier local la Deva

Mihai Mica (foto), fost consilier local la Deva, nu a mai fost invitat ieri la şedinţa de Consiliu Local, deoarece...

Hoţul de la Castelul Corvinilor şi-a primit pedeapsa

Judecătoria Hunedoara a dat verdictul în dosarul jafului de la Castelul Corvinilor, din luna mai 2017. Astfel, Gabriel Gal, considerat...

Municipiul Vulcan, admis pentru finanţare europeană destinată zonelor defavorizate

Autorităţile publice ale municipiului Vulcan au dat lovitura. Strategia de Dezvoltare Locală (SDL) depusă la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice...

Închide