Parteneriat între Primăria Deva şi Spitalul Judeţean

10 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a spus, ieri, că este deschis unui parteneriat cu Spitalul Judeţean pentru un sprijin financiar. Oancea a declarat că spitalul devean va fi susţinut în mod sigur şi de administraţia municipiului.
„Mi se pare firesc. Sunt cetăţean al municipiului Deva, cu toţii suntem cetăţeni ai Devei, ne putem îmbolnăvi şi avem nevoie de servicii medicale de calitate. Legea ne permite să avem parteneriate. Vom găsi soluţii să contribuim la reabilitarea mai multor secţii de la Spitalul de Urgenţă din Deva”, a declarat Florin Oancea, edilul şef al reşedinţei de judeţ.
La rândul său, Ioan Demeter, directorul medical al Spitalului Judeţean Deva, care este şi consilier local, a afirmat că mai mult de jumătate dintre pacienţii unităţii sunt deveni. „În funcţie de priorităţi, de gravitatea cazuisticii, se face reabilitarea secţiilor. La Terapie Intensivă, Pneumologie, Pediatrie, Cardiologie, Pediatrie sunt necesare dotări. Peste 60 la sută dintre pacienţi sunt din Deva. Spitalul este judeţean, dar l-am rugat pe domnul primar, pe care îl ştiu receptiv la asemenea probleme, să ne sprijine”, a spus Ioan Demeter.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Raportul de la SPIGM, săptămâna viitoare

„Am luat decizia ca în şedinţa ordinară a CL Deva din această lună, din 17 ianuarie 2018, să prezentăm raportul...

Mihai Mica a pierdut funcţia de consilier local la Deva

Mihai Mica (foto), fost consilier local la Deva, nu a mai fost invitat ieri la şedinţa de Consiliu Local, deoarece...

Hoţul de la Castelul Corvinilor şi-a primit pedeapsa

Judecătoria Hunedoara a dat verdictul în dosarul jafului de la Castelul Corvinilor, din luna mai 2017. Astfel, Gabriel Gal, considerat...

Închide