Mihai Mica a pierdut funcţia de consilier local la Deva

10 ianuarie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Mihai Mica (foto), fost consilier local la Deva, nu a mai fost invitat ieri la şedinţa de Consiliu Local, deoarece prefectul a dat un ordin prin care mandatul său de ales local încetează.
„Constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Deva, exercitat de către Mihai Mica şi declară vacant mandatul de consilier local în cauză”, se arată în ordinul prefectului judeţului Hunedoara.
Laura Sârbu, secretarul municipiului Deva, a anunţat, ieri, înainte de începerea şedinţei CL Deva că Mica va fi înlocuit. Se ştie, Mihai Mica a fost dat afară din ALDE, după ce liderul judeţean al partidului, Mircea Moloţ, le-a propus colegilor ca acesta să fie exclus din partid. Propunerea lui Moloţ a fost acceptată în unanimitate de conducerea judeţeană a ALDE. Mica a fost acuzat că a făcut campanie electorală pentru Pro România. Locul lui în CL Deva va fi luat de Virginia Lucaciu.
Pe de altă parte, consilierul local PSD Vasile Ţonea rămâne încă membru în CL Deva. Asta pentru că la prefectură nu a ajuns nici un document privind excluderea lui Ţonea din partid. Dorel Rus, secretarul executiv al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că Vasile Ţonea a contestat decizia de excludere din PSD, motiv pentru care se aşteaptă soluţionarea acesteia. „Comisia Judeţeană de Integritate şi Arbitraj a PSD Hunedoara va rezolva contestaţia până la sfârşitul acestei luni”, a spus Dorel Rus, secretarul executiv al PSD Hunedoara. Alţi doi aleşi locali de la Deva, Florin Mureşan şi Ioan David, de la PSRO, erau vizaţi de excluderea din CL, însă lucrurile s-au schimbat. Astfel, Mureşan a fost reprimit recent în partid, urmând ca şi David să fie reprimit.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. sandala spune:

    Dumnezeule in ce tara traim,cum un gunoi ca MOLOT si gascalui de fripturisti din biroul de conducere ALDE(niste nulitati care il pupa in *** pe PITICOT) sa dea afara un baiat destept cum este MIHAI care prin vot a fost ales consiler local,MIHAI sunt alturi de tine ,promit sa trimit un protest la toate structurile statului cit si presei centrale cum acest puscariasi MOLOT mai este in libertate dupa jafurile facute in judetul hunedoara ,se lauda peste tot ca este preten cu AUGUSTIN LAZAR Procurorul GENERAL.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Hoţul de la Castelul Corvinilor şi-a primit pedeapsa

Judecătoria Hunedoara a dat verdictul în dosarul jafului de la Castelul Corvinilor, din luna mai 2017. Astfel, Gabriel Gal, considerat...

Municipiul Vulcan, admis pentru finanţare europeană destinată zonelor defavorizate

Autorităţile publice ale municipiului Vulcan au dat lovitura. Strategia de Dezvoltare Locală (SDL) depusă la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice...

Procesul lui Berbeceanu cu fostul şef al SRI Alba s-ar putea muta la Judecătoria Alba Iulia

Procesul pe care fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu (foto), i l-a...

Închide