Raport de activitate dupã 2 sãptãmâni de campanie

Poţi asculta cuvintele, dar nu te încrede decât în fapte, iar în acest sens, aflaţi de la mine că românii acceptă toate suferinţele, dar tot eu vă spun că ei nu vor accepta niciodată nedreptatea şi, la nesfârşit, minciuna.
Au trecut două săptămâni de campanie, dezbateri şi chefuri pentru alţii şi altceva pentru mine. Altceva, în sensul că am  reuşit să cunosc toate cele 23 de comune şi municipiul Brad, să dau mâna cu mii de oameni, să le cunosc problemele şi nevoile. Haideţi să vedem:
– În municipiul Brad, principala problemă sunt locurile de muncă şi asigurarea minimului de confort.
– Am întreprins urgent o acţiune de strângere de semnături pentru redeschiderea mineritului şi introducerea gazului metan. În acest moment, avem peste 4.000 de semnături, iar după 9 decembrie  le voi prezenta personal în plenul parlamentului.
– Am identificat împreună cu factorii de decizie din comunele Şoimuş, Ilia, Zam şi Dobra, posibilitatea de atragere de investitori şi de crearea de locuri de muncă.
– Specialişti din cadrul PP-DD-ului lucrează la întocmirea unui plan de urgenţă, care prevede repornirea agriculturii, în baza informaţiilor culese de către mine  la întâlnirile cu cetăţenii.
– S-a pus în discuţie posibilitatea de asociere a statului cu micii întreprinzători din domeniul agricol.
– S-a dispus posibilitatea identificării în aproape toate comunele Colegiului Brad-Valea Mureşului, a locaţiilor care pot deservi drept centre de colectare a produselor agricole (lapte, fructe, cereale).
– În cele 2 săptămâni, am întâlnit sute de tineri fără nici o ocupaţie şi nici un venit, am întâlnit sute de bătrâni bolnavi, singuri şi fără căldură, şi mai mult, am întâlnit marea majoritate a oamenilor fără nici o perspectivă.
Aceasta este adevărata Românie, aceasta este realitatea, iar rezultatul are la bază acţiuni întreprinse de 20 de ani, de oameni care astăzi vorbesc despre onoare şi înţelepciune.
Acţiunile noastre vor continua în acelaşi ritm, atât până în 9 decembrie, cât şi după.

Draia Daniel Ovidiu, candidat la funcţia de deputat din partea PP-DD, în Colegiul Brad-Valea Mureşului

12 comentarii la „Raport de activitate dupã 2 sãptãmâni de campanie

 • 27 noiembrie 2012 la 8:32
  Permalink

  se va duce gazul la Brad cind o zbura porcul

 • 27 noiembrie 2012 la 9:03
  Permalink

  Mai nesimtitule , activitatea ta si a Surinei dupa 2 saptamani nu este decat manciuni si denigrari la adresa candidatilor USL , cu asta v-ati remarcat inainte de inceperea campaniei electorale , daca zici ca esti corect de ce analizezi activitatea altora si nu mergi cu realizarile tale inaimte

 • 27 noiembrie 2012 la 11:13
  Permalink

  Ce realizari marete!!!

 • 27 noiembrie 2012 la 11:17
  Permalink

  Care scoala? Fabrica de diplome poate. Facultatea din
  Timisoara ai abandonat-o ca n-ai fost in stare sa te ti de ea.

 • 27 noiembrie 2012 la 11:50
  Permalink

  Altii au facut scolile dupa 55 ani. Chiar cimitirul Bejan nu mai primeste oameni fara studi?

 • 27 noiembrie 2012 la 12:34
  Permalink

  D-ule Draia si d-na Surina consilierul de Campanie, nu mai incercati sa obtineti locuinta de la Primarie ca aveti destule, sau poate d-na Surina va ajuta sa obtineti cum a obtinut si ea. D-na Surina consultati mai bine site-ul socheres.com si indrumati si cititorii ca e mult mai interesant.

 • 27 noiembrie 2012 la 15:37
  Permalink

  Un articol foate interesant despre adevarata fata a candidatului Ovidiu Draia in zhd.ro ( un adevarat “tata” pentru copii lui)

 • 27 noiembrie 2012 la 18:59
  Permalink

  de la birtas la deputat.ce exemplu poti da te plimbi de la un partid la altul.tu vladu si irimie.pdl-ist ce sunteti.cnd sunteti mov cnd verzi nici voi nu stiti ce sunteti schimbati partidele ca pe sosate dar tot naravurile nu vi le schimbati .hotilor

 • 27 noiembrie 2012 la 23:10
  Permalink

  Iarasi despre escroci!nu mai aveti bun simt!ne-am saturat de hotul asta,voi nu?

 • 29 noiembrie 2012 la 0:05
  Permalink

  Bine faci domnule Draia, esti singur împotriva ordinarilor astia,dar sa știi ca noi oamenii te vom susține si cu votul si cu sufletul, încă ceva nu-i lăsa pe nenorocitii astia. Cei ce scriu de rău aici sunt slugile lui Nistor. Dumnezeu sa te ajute!!!

 • 29 noiembrie 2012 la 0:07
  Permalink

  Ei slugi? Ordinarii care daca pierde Nistor pierd si ei ciocanul !!! Bafta!!!

 • 29 noiembrie 2012 la 0:10
  Permalink

  Va câștiga Draia bine ca sa găsit cineva sa lupte contra cicoiului sef!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare