Rămaşi fără casă în miezul iernii

O casă a unei familii din Hondol a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric. Pompierii care au intervenit pentru stingerea incendiului au reuşit să limiteze arderea la jumătate a acoperişului şi a podului din lemn.

Au acţionat două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Deva, cu două autocisterne cu capacitate de 5.000 şi 9.000 de litri. „Pompierii au izbutit limitarea arderii la aproximativ 60 de metri pătraţi din structura din lemn a acoperişului casei, la podul din lemn, pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, elemente de mobilier şi textile”, a precizat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Din fericire, în urma incendiului, nici o persoană nu a fost rănită.
Zilele trecute, pompierii hunedoreni au mai intervenit pentru stingerea altor două incendii. În primul caz, a ars o grindă de la acoperişul unei case din localitatea Valea Nandrului. Flăcările au pornit de la un mijloc de încălzire improvizat. Cel de-al doilea incendiu s-a produs tot la o casă particulară, unde s-a aprins funinginea din interiorul coşului de fum. În ambele cazuri au acţionat pompierii de la Detaşamentul de Pompieri Hunedoara cu câte o autospecială cu capacitate de 5.000 de litri. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.