Rămâne la „răcoare“

14 august 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Deveanul Liviu Prejban (foto), arestat preventiv pentru că a bătut un bărbat de 37 de ani pe o terasă din centrul municipiului reşedinţă de judeţ, rămâne după gratii. El a contestat ieri la Tribunalul Hunedoara hotărârea Judecătoriei Deva de a-l aresta preventiv, contestaţia fiindu-i respinsă. Decizia Tribunalului Hunedoara este definitivă.
Amintim cititorilor că Liviu Prejban este acuzat că în data de 8 august, pe fondul unui conflict spontan, a agresat un bărbat de 37 de ani din Zalău. Incidentul s-a petrecut pe terasa localului Imperial din Deva. La două zile după altercaţie, Liviu Prejban a fost pus sub acuzare şi arestat preventiv, pentru acuzaţiile de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul este cunoscut ca fiind membru al unui club sportiv şi ca participant la diverse competiţii sportive. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Andrei spune:

    La puscarie cu toti batausi din deva, era BGS a maimutelor batause sa incheiat

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Jandarmii montani au prins doi hoţi care au prădat o firmă de construcţii

Doi tineri din Valea Jiului, puşi pe căpătuială necinstită, au furat unelte de lucru de la o firmă de construcţii....

Polemici pe tema construirii bretelei de ieşire de pe Autostrada Lugoj – Deva de la nodul Holdea. Era sau nu era nevoie de licitaţie?

Asociaţia Pro Infrastructura critică dur decizia Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) de a organiza o nouă licitaţie...

Bulina neagră, 15.08.2018

Cătălin Penciuc, bărbat din Deva Pentru că a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare în dosarul grupării...

Închide