Răchitova: încep noi lucrări în teren

17 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Investiţiile câştigate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, deci pe axă guvernamentală, se află în desfăşurare la Răchitova. Dacă una s-a finalizat cu succes, altele se regăsesc la linia de start.
„Contractul pentru proiectare şi execuţie în ce priveşte modernizarea unor drumuri comunale a fost semnat recent, licitaţia încheindu-se fără probleme şi contestaţii. Urmează să dăm ordinul de începere şi constructorul să se apuce de treabă. Cât priveşte proiectul de reabilitare a iluminatului public la nivel de comună, a fost finalizat şi am făcut deja şi recepţia. Vechile lămpi au fost înlocuite cu unele economice, moderne, pe bază de LED. Asta se va resimţi la facturile pentru consumul de energie electrică. Şi pentru reabilitarea dispensarului şi o mică dotare a locaţiei sanitare vom semna, în foarte scurt timp, contractul pentru proiectare şi execuţie. Sunt obiective importante pentru planul nostru de dezvoltare, aşa cum îl vedem, în timp“, a precizat Liviu Simedroni (foto), primarul comunei Răchitova.
Acesta a mai spus că există doctor de familie care asigură servicii medicale pentru comunitate, există şi punct farmaceutic activ şi chiar cabinet stomatologic. Ba mai mult, mulţi din zonă preferă să vină la Răchitova pentru consultaţii, tratamente sau mici intervenţii dentare. Dotările, profesionalismul şi tarifele constituie principalele criterii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Testare HIV gratuită la Deva

Persoanele care vor să se testeze HIV o pot face la Ambulatoriul de la Policlinica veche din Deva. Testul este...

Consilier local din Orăştie declarat incompatibil de ANI

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, consilierul local din Orăştie, Petre Radu Onuţ, a fost în stare de incompatibilitate în perioada...

Lotul 4 al Autostrăzii A1, gata în 15 august, Lotul 3, în 15 septembrie

În sfârşit, loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de inaugurare, la şase ani de la semnarea...

Închide