Puşi sub control judiciar pentru lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism

 Ieri, vineri poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au reținut pentru 24 de ore două persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cele două persoane (un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara şi o tânără de 28 de ani, din municipiul Petroșani), în perioada august-noiembrie 2017, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în vârstă de 20 de ani, din Petrila. De asemenea, în perioada 20-23 noiembrie a.c., cele două persoane nu ar fi permis celor două tinere să părăsească apartamentul din municipiul Deva, care a fost închiriat în scopul practicării prostituției.

Cei în cauză au fost depuşi iniţial în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, fiind apoi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor legale. Aceştia au decis ca cele două persoane reţinute să rămână sub control judiciar pe timp de 60 de zile, în vederea continuării cercetărilor cu privire la activitatea lor. (M.Crivăţ)

3 comentarii la „Puşi sub control judiciar pentru lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism

 • 26 noiembrie 2017 la 6:08
  Permalink

  Iar nu dati numele celor care fac asa ceva, ce stire e aia daca nu se stie cine? Sau voi tineti cu interlopii si infractorii si faceti stiri doar asa sa fie. Asta nu e jurnalism, e barfa.

 • 26 noiembrie 2017 la 11:21
  Permalink

  Corect! Vrem sa stim cu nume si prenume care dintre concetatenii nostri se ocupa cu astfel de marsavii. ne putem feri mai bine!!!

 • 27 noiembrie 2017 la 17:18
  Permalink

  numele politistilor nu se dezvaluie

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Atelierul lui Moş Crăciun”, la Hunedoara

Adriana Clej     În perioada 11-20 decembrie 2017, timp de două săptămâni, Primăria Municipiului Hunedoara organizează cea de-a V-a

Recital extraordinar Corina Chiriac la ”Stelele Cetății 2017”

Adriana Clej        În zilele de 2 și 3 decembrie 2017, la Teatrul de Artă din Deva se

Recuperarea robotizată în cazul pacienţilor care au suferit un AVC

DR. Damian Popescu medic primar neurolog, seful Sectiei de recuperare neurologica de la Spitalul de Recuperare Polaris Medical. Accidentul vascular cerebral (AVC) este

Închide