Actualitate

Puși pe drumuri din cauza testelor de salivă

Sorina Popa

Foarte mulți părinți sunt revoltați, după ce testele de salivă pentru Covid au dat rezultate false. Zilele acestea este o nebunie în școli, dar mai ales acasă în familiile cu copii care frecventează cursurile.

„Își bat joc de noi”
Testele de salivă dau erori, adică părinții își testează copiii, le dă un rezultat pozitiv, iar apoi, speriați, se duc și fac teste rapide dar și PCR și concluzia e că elevul nu are nici un virus, adică este negativ. O întreagă harababură.
„Nu este normal ceea ce se întâmplă. Am testat copilul și a ieșit pozitiv cu testul de salivă. Apoi, am cumpărat de la farmacie teste rapide, am stat la o coadă mare, a ieșit negativ. Am repetat, tot ne­gativ. Am mers la spital, am făcut un PCR, negativ. Suntem puși pe drumuri, cheltuim bani aiurea, totul este haotic. Sunt cozi peste tot la farmacii, ne înghesuim, cum se poate așa ceva? O ade­vărată batjocură! Plătim taxe și impozite ca unii să-și bată joc de noi și de copii”, a spus o mămică revoltată.
Contactat, inspectorul general școlar, Ilie Pîrvan, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „testele de salivă le-am primit de la București. Inspectoratul școlar nu are nici o treabă cu acestea, ele au fost repartizate în toată țara. Să le dea un semnal părinților, că poate copilul e bolnav de Covid. Părinții fac aceste teste”.
Deci, vina cade tot pe părinți. Ei spun că toată treaba cu testele de salivă este o porcărie, și au fost introduse în școli doar ca să bage cineva banii în buzunare, pentru că ele nu au nici o utlitate și, mai ales, nu arată realitatea. Ba mai mult îi sperie și pe adulți și pe copii. Are cineva interesul acesta, probabil, să bage frica în oameni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura