Politica si administratie

Puși pe amendat!

Comisarii Gărzii de Mediu Hunedoara au aplicat amenzi în valoare de peste 1,59 milioane lei, în urma celor 830 de acţiuni de control pe care le-au efectuat pe par­cur­sul anului trecut, a informat Comisa­riatul Gărzii de Mediu Hunedoara.
Cele şase echipe de comisari de mediu au aplicat 98 de sancţiuni, dintre care 69 au fost amenzi contravenţionale.
În trei cazuri au fost înaintate sesizări către organele de cercetare penală pentru posibile infracţiuni legate de încălcarea legislaţiei de mediu.
De asemenea, comisarii de mediu din judeţul Hunedoara au confiscat două auto­vehicule surprinse că au încălcat legea în ceea ce priveşte gestionarea deşeurilor.
Potrivit Gărzii de Mediu Hunedoara, în timpul acţiunilor de inspecţie de control au fost vizate şi măsuri de prevenire a încăl­cării legislaţiei privind protecţia mediului, precum şi de conştientizare a obligaţiilor ce revin persoanelor fizice şi juridice pe linie de mediu. (A.N.)

One thought on “Puși pe amendat!

  • La termocentrala Mintia nu a-ti mai fost ?
    Poate ar trebui redus personalul si aici ; mai ales ca multi agenti economici si-au inchis portile sau le vor inchide de acum incolo din cauza pretului energiei electrice si a gazului si gardienii nu mai au obiectul muncii.
    Cineva v-a taiat craca de sub picioruse !!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura