ActualitateFlash

Puiu Englezu și-a tras castel din aur la Hunedoara

Cel mai bogat rrom din Hunedoara, extravaganță ce-ți ia ochii! Mobila din castel este suflată în aur, iar gardurile sunt din aur

 

Puiu Englezu a devenit celebru atunci când a apărut la o nuntă de la Timișoara unde cântă Nicolae Guță cu o cravată făcută din zale de aur.
De altfel, unul dintre cei mai bogaţi rromi din ţară şi-a pus aur peste tot, mai ales în vila sa din Hunedoara, acolo unde până şi mobilierul este suflat în aur, anunță cei de la RTV.
Puiu Englezu a început construcţia vilei din Hunedoara acum câţiva ani, dar nu s-a grăbit să o termine, pentru că a vrut să aibă parte de cele mai bune materiale şi finisaje. Mai întâi, el s-a ocupat de interior, achiziţionând mobilă de lux, precum şi gresie şi faianţa din cele mai scumpe.
În ultima perioadă, Puiu Englezu s-a dedicat finisării faţadei. El a adus cei mai buni meşteri, care au pus marmură albă pe ziduri, ornându-le şi cu piese din ipsos. Rromul şi-a filmat vila şi le-a arătat rezultatul amicilor săi. Prietenii lui Puiu Englezu au fost impresionaţi de cum arată vila acestuia. „A băgat bani în acoperişul ăla cât bagă alţii în toată casa…Zici că e catedrala San Pietro!”, au comentat apropiaţii lui Puiu Englezu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura