Pugilistul hunedorean James Chereji, medalie de aur la Cupa României

Federația Română de Box a organizat  săptămîna trecută o nouă competiție de nivel national, Cupa României-ediția 2020, la care au participat  unii dintre cei mai buni sportivi legitimați la secțiile cu tradiție din România, printre  acestea fiind și Hunedoara.

Boxerul James Damian  Chereji (foto), care a evoluat în cadrul categoriei  63 kg,  a reușit să se impună și a câștigat medalia de aur la întrecerea seniorilor, după ce l-a învins prin KO în prima repriza pe  Ionut Alexandru Botea din Măgurele.

Alți doi pugiliști hunedoreni au urcat pe podiumul de premiere la competiția care s-a desfășurat la Arad. Denis Andrei Schiopu a cucerit medalia de argint după ce a ocupat locul II la categoria  36 kg, iar Nicolae Toma a cucerit medalia de bronz, clasându-se pe locul III la categoria 54 kg.

Mentionăm că toți cei trei sportivi sunt pregătiți de maestrul Ilie Captari, cel care i-a descoperit și pregătit pe frații Daniel și Cosmin Gîrleanu, ambii medaliați în acest an la competițiile europene, ultimul calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare