Politica si administratie

PSD, acuzat cã a „uitat” de aliaţii din PC

Nicolle Ebner

Alianţa PSD+PC este nefuncţională, din cauza celor de la PSD, a declarat secretarul general al PC, Codruţ Şereş, după întâlnirea avută, la Deva, cu liderii conservatori hunedoreni.

Social-democraţii nu-şi doresc voturile conservatorilor?
Codruţ Şereş afirmă că liderii conservatori nu au fost consultaţi cu privire la întocmirea calendarului de evenimente electorale, iar în unele judeţe, cum este Hunedoara, delegaţiile permanente ale celor două partide nu s-au întâlnit deloc. „Colegii mei, liderii judeţeni, nu au fost incluşi şi nici nu au fost consultaţi în momentul întocmirii acestui calendar. Cu alte cuvinte, mai degrabă se pare că cei de la PSD şi candidatul la preşedinţie nu ar dori voturile conservatorilor”, a declarat secretarul general al PC, care a mai menţionat că: „dacă PSD ar face o analiză, ar realiza că, prin sprijinul nostru va putea câştiga câteva procente în plus. Dacă nu, va pierde câteva procente. În orice caz, PC nu are, în momentul de faţă, nimic de pierdut”.

O majoritate parlamentară care nu face nimic
Codruţ Şereş a criticat şi actuala guvernare, în special, lipsa măsurilor reale anticriză. Potrivit liderului conservator, este inadmisibil ca actuala putere, sprijinită în Parlamentul României, de o majoritate zdrobitoare de 73 la sută, să anunţe, după opt luni, un pachet de măsuri anticriză. „Oamenii aşteaptă ca măsurile să fie aplicate, nu anunţate. Să se vadă şi beneficiile acestor măsuri. Anunţurile de acest fel nu fac altceva, decât să adâncească situaţia dramatică în care a ajuns România şi demonstrează diletantismul puterii, a cărei activitate concretă se rezumă la a anunţa măsurile de criză, şi atât”, mai spune Şereş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura