ActualitateFlashPolitica si administratie

Protest pentru Libertate!

Peste 30.000 de persoane au protestat sâmbătă seara în București. Din Piața Uni­ver­sității câteva mii de persoane au mărșăluit până la Victoriei, în fruntea coloanei aflându-se Geor­ge Simion și alți parlamentari AUR.
Dincolo de prezența unor politiceni sau grupări naționaliste printre ei, câteva zeci de mii de oameni, de toate vârstele, au protestat și au purtat mesaje diferite – multe mesaje împotriva măsurile restrictive antiCovid, dar și mesaje împotriva gu­vernării PNL, împotriva premierului Cîțu, dar și a pre­ședintelui Klaus Iohannis. Protestatarii au stri­gat “Libertate!” și “Demisia!”. O delegație din ju­dețul nostru, condusă de consilierul local AUR Tiberiu Bârstan, a participat la București, la protest.
„Le mulțumesc celor peste 30.000 de patrioți care au fost alături de noi în stradă pe 2 octombrie! Vă mulțumesc tuturor pentru lupta pe care o ducem împreună! Ați dat dovadă de unitate, curaj și patriotism și sunt mândru de voi! Lupta noastră cu sistemul și abuzurile acestuia continuă.
Pentru a reuși avem nevoie de fiecare dintre voi”, a spus Tiberiu Bârstan după proestul din Capitală. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura