EvenimentFlash

Protest pe stâlpul de înaltă tensiune

03 protest DSC_0506

Dan Terteci

 A vrut să discute cu primarul şi s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune. Aşa a ales un bărbat de 50 de ani, din municipiul Hunedoara, să-şi rezolve problemele. Cocoţat la peste 20 de metri înălţime şi la numai doi metri de linia de 110.000 de volţi, hunedoreanul a oferit un adevărat spectacol în faţa poliţiştilor, pompierilor şi trecătorilor. Din păcate, unul ieftin!

Cunoscut ca o persoană cu probleme
Petre e cunoscut de localnici ca o persoană cu multe probleme. Cei din oraş sunt obişnuiţi cu metodele concitadinului lor de a atrage atenţia asupra sa. Nu e prima dată când alege metode mai puţin ortodoxe, pentru a găsi soluţii la problemele lui. Încercările poliţiştilor şi ale pompierilor de a-l face să coboare au fost sortite eşecului. El vroia să discute cu conducerea primăriei.

Doar primarul a avut succes
Edilul şef al localităţii, Ovidiu Hada, a venit şi el la locul evenimentului. Nu i-a trebuit mai mult de un minut să-l convingă să se dea jos. Mai greu a fost, în schimb, drumul până jos. A fost nevoie ca un pompier să se urce pe stâlp, pentru a-l asigura pe protestatar cu o coardă. Apoi, din aproape în aproape, l-a adus până pe scara ridicată special de cei de la ISU. Misiunea nu a fost deloc una uşoară, pentru că forţele păreau să-l părăsească pe bărbatul cocoţat pe stâlp.

„Primăria să-mi repare locuinţa”
Când a atins pământul, după aproape o oră de stat la înălţime, protestatarul a spus ce l-a determinat să recurgă la un asemenea gest necugetat. Vrea ca primăria să-i repare camera în care locuieşte. „Nu este prima oară când bărbatul bea şi se urcă pe o clădire înaltă sau pe un stâlp şi protestează. Până acum, i-am reparat camera de cămin de mai multe ori, dar de fiecare dată, a distrus-o. I-am pus în vedere că este ultima oară când îl ajutăm şi nimeni nu va mai răspunde atunci când va mai protesta“, a spus primarul Ovidiu Hada.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura