Sport

Marian Muntean sare la gâtul FRH

10 MUNTEAN Marian Patron CETATE DEVA (6)

Ciprian Marinuţ

 Revoltat de recentele scandaluri din handbalul românesc, dar şi de nedreptăţile îndurate din partea FRH, Marian Muntean (foto), finanţatorul echipei Cetate Devatrans din Liga Naţională, îi atacă dur pe şefii handbalului.

„Golăneală maximă“
Scandalurile care bântuie în ultima vreme handbalul românesc l-au revoltat la maximum pe finanţatorul echipei Cetate Deva, vechi contestatar al şefilor F.R. Handbal. Marian Muntean e convins că nu iasă fum fără foc şi speră că aceste pete negre de pe obrazul FRH să aibă ca efect la alegerile din toamnă, schimbarea şefilor de la FRH. „Acuzaţiile de hărţuire sexuală din Centrul Olimpic de la Vâlcea şi suspendarea antrenorului naţionalei masculine şi a fostului vicepreşedinte al FRH de către Federaţia Europeană ar fi trebuit urmate fie de sancţiuni drastice, fie de demisiile de onoare ale liderilor FRH. Nu s-a întâmplat însă nici una nici alta, pentru că la FRH e o golăneală maximă şi toţi sunt implicaţi şi mânjiţi cu tot felul de mizerii. Ştiu asta şi am simţit-o pe pielea mea în ultimii trei ani, de când m-am luat de ei şi i-am atacat, pentru nedreptăţile pe care le fac. Am fost lovit dur în scandalul cu jucătoarele furate de cei de la Oltchim. Apoi, au avut mereu grijă să mă sape cât s-a putut şi în campionat. Cu
arbitraje fantastice ale unor arbitri de nivel internaţional, echipa a fost pusă la colţ, astfel că am încheiat ultimele trei campionate pe locul 12, deşi ca valoare, eram de cupele europene”, a spus Marian Muntean.

Începe revolta
Finanţatorul echipei devene afirmă că va face următorul gest de revoltă faţă de nedreptăţile celor din FRH, cu ocazia înscrierii în campionat. „Voi achita taxă de înscriere de 5.000 de lei vechi, dar refuz să mai plătesc taxa de 12.000 de lei pentru firma Info Sport, care înregistrează meciurile pentru FRH. Această taxă a fost la început de 4.200 de lei, iar acum a ajuns la această sumă aberantă, în condiţiile în care banii nu merg la FRH, ci în conturile unei firme private, care a fost aleasă direct, fără nici un fel de licitaţie. Să-i văd eu pe cei de la FRH că mă dau afară din Ligă, pe motiv că refuz să dau sume umflate pentru servicii care în realitate costă de cinci-şase ori mai puţin, unei firme private. Dacă se va începe o anchetă la FRH, se vor descoperii mizerii cât casa”, a declarat Muntean.

Cetate în turneu la Zalău
Handbalistele echipei Cetate Devatrans susţin în acest week-end primele meciuri amicale de verificare din această vară şi primele partide sub comanda noului antrenor, Dumitru Muşi. Echipa deveană participă la un turneu de pregătire la Zalău, la care mai sunt prezente alte patru formaţii din Liga Naţională: HC Zalău, Tomis Constanţa, U. Jolidon Cluj şi HC Roman.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura