Protest pe bloc şi la Lupeni

14 aprilie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate

După cei doi indivizi din municipiul Vulcan, care au urcat pe un bloc de locuinţe, s-au automutilat şi au ameninţat că se sinucid pentru că primăria nu le dă bani de mâncare, un altul le-a urmat exemplul.

Astfel, luni seara, individul de 45 de ani, din Lupeni, a urcat pe un bloc din municipiu şi a ameninţat că se sinucide. Bărbatul a recurs la acest protest pentru că trăieşte în sărăcie, fără apă, electricitate şi are patru copii mici în întreţinere. A fost coborât de pe acoperiş de către vecini iar forţele de ordine ajunse la faţa locului l-au sancţionat.
”Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, că pe un bloc situat pe strada Viitorului din municipiul Lupeni, este urcată o persoană de sex masculin, care intenţionează să se automutileze. Până la sosirea echipajului de poliţie, bărbatul a fost coborât în faţa blocului de către vecini. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Lupeni. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internat”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii l-au amendat cu 10.000 mii de lei în baza Ordonanţei Militare nr. 3/2020, dar i-au întocmit şi dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de tulburarea liniştii şi ordinii publice. (M. Gânju)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății .*. spune:

    Omul cere de mâncare și primește amenzi , ce fel de creștini români sunteți în această perioadă de paști ?

  2. Baiut spune:

    Taci dracului de tigan si de sifon. Tu Adi copilu si calin Ciota. Sifoanele Hd-rei. Puscariasilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acţiune amplă a poliţiştilor la Haţeg

În prima zi a săptămânii, pe parcursul mai multor ore, efective mărite de poliţişti de la ordine publică şi formaţiunea...

LPF a anunţat data când reîncepe campionatul din prima ligă

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit data când va fi reluat campionatul din prima ligă de fotbal. Decizia a fost...

Cursurile pentru arbitrii din judeţ au fost suspendate

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a aprobat în luna ianuarie un proiect iniţiat de Comisia Judeţeană de...

Închide