Furt comis în decembrie, descoperit în martie

14 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Păgubitul a reclamat infracţiunea luna trecută, când a mers la o proprietate a sa şi a constatat că a fost călcată de hoţi. Poliţiştii au descoperit în urma cercetărilor că furtul fusese comis în ultima lună a anului trecut.

S-a întâmplat la Geoagiu, iar anchetatorii au reuşit să dea de doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt, la sfârşitul lunii decembrie 2019. „Fapta a fost sesizată poliţiştilor în cursul lunii martie 2020 de către un bărbat, care a reclamat că persoane necunoscute i-au sustras din incinta unei proprietăţi, situată pe raza satului Aurel Vlaicu, mai multe bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei: o motopompă, un motoferăstrău şi mai multe scule”, a informat IPJ Hunedoara. Cei doi tineri, unul de 17 şi celălalt de 26 de ani, ambii din comuna Romos, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt, sunt cercetaţi penal. Totodată, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili dacă au comis şi alte furturi asemănătoare. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Protest pe bloc şi la Lupeni

După cei doi indivizi din municipiul Vulcan, care au urcat pe un bloc de locuinţe, s-au automutilat şi au ameninţat...

Acţiune amplă a poliţiştilor la Haţeg

În prima zi a săptămânii, pe parcursul mai multor ore, efective mărite de poliţişti de la ordine publică şi formaţiunea...

LPF a anunţat data când reîncepe campionatul din prima ligă

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit data când va fi reluat campionatul din prima ligă de fotbal. Decizia a fost...

Închide