Acţiune amplă a poliţiştilor la Haţeg

14 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

În prima zi a săptămânii, pe parcursul mai multor ore, efective mărite de poliţişti de la ordine publică şi formaţiunea rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Haţeg, împreună cu poliţişti din Secţiile Poliţie Rurală Baru şi Haţeg, au efectuat o acţiune pe raza oraşului Haţeg, în scopul prevenirii răspândirii COVID 19.

Poliţiştii au verificat respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de urgenţă în privinţa deplasării în spaţiul public, dar şi respectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. În urma controalelor efectuate pe raza oraşului Haţeg, poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 de lei. De asemenea, în cursul zilei de ieri, poliţiştii hunedoreni au aplicat, în urma controalelor ce au avut loc în judeţ, 127 de amenzi, în valoare de peste 180.000 lei.
În continuare, dispozitivele de poliţie vor fi prezente în stradă şi vor desfăşura activităţi pentru menţinerea unui climat de ordine si siguranţă publică. Astfel de acţiuni au loc şi în alte localităţi din judeţ.
Poliţiştii hunedoreni au verificat şi respectarea interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină şi a celor impuse, pe timpul stării de urgenţă, unităţilor comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalităţii economice.
În misiunile lor, poliţiştii sunt sprijiniţi de poliţişti locali, alăturându-se în activităţile în sistem integrant, jandarmi şi efective ale M.Ap.N.
Potrivit comunicatului IPJ Hunedoara, oamenii legii sunt pregătiţi pentru a interveni la sesizările cetăţenilor şi pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie. Se reaminteşte că dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus, dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LPF a anunţat data când reîncepe campionatul din prima ligă

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit data când va fi reluat campionatul din prima ligă de fotbal. Decizia a fost...

Cursurile pentru arbitrii din judeţ au fost suspendate

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a aprobat în luna ianuarie un proiect iniţiat de Comisia Judeţeană de...

Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021 sau deloc!

La Tokyo, a crescut în ultima săptămână numărul celor infectaţi cu coronavirus, iar primul ministru nipon a declarat starea de...

Închide