Propulsată pe postul de secretar de stat

Actualul director executiv al Direcţiei pentru Tineret şi Sport Hunedoara, Iza­bella-Maria Kacso-Doboly (foto), care ac­ti­vează din 2010 la această instutuţie a fost nominalizată recent pentru funcţia de funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.
Izabella-Maria Kacso-Doboly s-a născut la Hunedoara, are 37 de ani, de profesie este jurist iar în în 2000 a fondat Consiliul Elevilor Maghiari din Deva, numele actual este Consiliul Elevilor “Hauer Erik”
Este absolventă a Facultaţii de drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi-a finalizat studiile postuniversitare la Uni­ver­sitatea de Vest din Timişoara pe do­me­niul Managementul Resurselor Educa­ţio­nale pentru Tineret.
Din 2010 a lucrat la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara pe dife­rite funcţii: consilier pentru tineret, direc­tor executiv adjunct, actual director executiv.
Sperăm ca în noua calitate de secretar de stat să fie un bun sprijin al activităţii din domeniile pe care le va gestiona în cadrul Guvernului României.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.