Memorialul „Mircea Sîrbu” a ajuns la ediţia a III-a

Astăzi cu începere de la ora 16, pe terenul sintetic de la Stadionul Cetate din Deva se vor desfăşura partidele programate în cadrul celei de a treia ediţii a Memorialului prof. Mircea Sîrbu. Sîrbu a fost o lungă perioadă de timp conducătorul mişcării fotbalistice din judeţul nostru.
Pentru a respecta protocolul sanitar impus de către MTS şi Ministerul Sănătăţii, ediţia din acest an a acestui memorial se va desfăşura într-un cadru restrâns, în condiţii de se­cu­ritate maximă pentru a-i proteja pe toţi par­ti­ci­panţii şi pe cei implicaţi în desfăşurarea com­petiţiei.
Participă la această ediţie formaţiile de copii (10-11 ani) de la CS Hunedoara, Viito­rul Şoi­muş şi CSM Deva, organizatori fiind CSM Deva şi Direcţia pentru Tineret şi Sport Hunedoara.
Jocurile sunt programate să se desfăşoare începând cu ora 16.00.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Propulsată pe postul de secretar de stat

Actualul director executiv al Direcţiei pentru Tineret şi Sport Hunedoara, Iza­bella-Maria Kacso-Doboly (foto), care ac­ti­vează din 2010 la această instutuţie

Retragerea unora, norocul nostru

Sportiva română Kriszta Tunde Incze (foto) (categoria 62 kg) va participa la Jocurile Olim­­pice de la Tokyo, la disciplina lupte

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc zvonerii pe la colţuri că unii primesc bani de la primării, chiar dacă sunt în conflict de interese. Cârcotaşii

Închide