Proiecte mari la Tomeşti

30 august 2010 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

Forfotă mare în comuna Tomeşti. Cu bani puţini, dar cu multe speranţe că vor veni şi vremuri mai bune, primarul Tiberiu Octavian Tămaş (foto) profită de orice oportunitate, de a mai face ceva pentru comunitate.

6 milioane de euro pentru reţeaua de apă şi canalizare
Extinderea reţelelor de apă şi canalizare din comună a reprezentat o prioritate pentru administraţia locală: „Cum nu aveam bani, am înfiinţat o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), împreună cu comuna învecinată, Vaţa de Jos. Prin această asociaţie, am depus un proiect integrat, pe Măsura 322, care prevede introducerea reţelei de apă şi canalizare în comuna Tomeşti, precum şi în satele Brotuna şi Târnava de Criş din Vaţa de Jos şi modernizarea drumurilor comunale. Acest proiect beneficiază de o finanţare totală de 5.963.715 de euro. Suntem bucuroşi de reuşita investiţiei, a doua lucrare de o asemenea anvergură, realizată la nivel de judeţ de o asociaţie de dezvoltare intercomunitară, însă există şi obstacole. Legea la noi în ţară este interpretativă, motiv pentru care, momentan, ne aflăm la cea de-a doua contestaţie a fazei de verificare de proiect. Însă, indiferent de natura piedicilor, nu ne poate umbri nimeni şi nimic această importantă realizare“, ne spune edilul comunei Tomeşti, Tiberiu Octavian Tămaş.
Cu un asemenea primar gospodar, bugetul local poate fi administrat cu multă grijă şi, mai ales, cu mult folos. Astfel, din aceste fonduri proprii, se va începe asfaltarea unor uliţe din satele Ştea, Tiuleşti şi Obârşa şi se vor finaliza lucrările la un pod din satul Dobrot (în valoare de 50.000 de lei, bani alocaţi din bugetul local).

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Nicu D. spune:

    PSD-ist smecher! afaceri cu piticul atomic judetean…piticul recunoscator angajeaza fata…si uite asa merg smenurile in administratie

  2. Ana spune:

    Un om inteligent si sufletist. Ce vorbiti fara voi? Stricati imaginea unui om tocami voi sticatilor. Ca nu va mai saturati de putere si furat. Vi frica sa nu fure altii mai mult ca voi negustorii cinstiti.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Puşcăriaşii, „boboci” de clasa întâi

Mai sunt aproximativ două săptămâni, până în momentul în care vor auzi primul clopoţel. Nu, nu este vorba despre nişte...

Posibile cauze de accidente

Am în minte imaginea autoturismului care a lovit, cu câteva zile în urmă, un cărucior cu copil, împins de mama...

„Lupii negri“ muşcă din arbitru

Minerul Lupeni a pregătit ca la carte startul campionatului, însă a suferit un eşec usturător, pierzând cu 4 la 0,...

Închide