Actualitate

Profeție teribilă a lui Nostradamus. Prezicătorul „a văzut” războiul din Israel: „Al Treilea Război Mondial va începe din cetatea lui Dumnezeu”

Nostradamus ar fi anunțat de­clanșarea celui de-al Treilea Război Mondial, odată cu un mare conflict ce ar avea loc în Israel. În situația de față, când Țara Sfântă este atacată de gruparea isla­mistă Hamas, mulți oameni sunt de părere că profețiile lui Nostra­damus sunt pe cale de a se împlini.

„În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare
Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”, se arată într-unul dintre catrenele clarvăză­to­rului.
În publicația, apărută în urmă cu mai bine de 450 de ani, Nostra­damus scrie despre 2023: „Șapte luni de Mare Război, oameni morți din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cădea în mîinile regelui”.
De asemenea, Nostradamus a prezis că în jurul anului 2023 va apărea al treilea Antihrist. Celebrul profet i-a indicat pe Napoleon și Hitler drept primii doi antihriști.
„Antihristul îi anihilează foarte curând pe cei trei
Douăzeci și șapte de ani va dura războiul lui
Necredincioșii sunt morți, captivi, exilați
Cu sânge, trupuri umane, apă și grindină roșie acoperind pământul”.

Un român a murit în atacurile din Israel
Peste 1.100 de oameni au murit în confruntările provocate de asediul lansat sâmbătă de Hamas asupra Israelului. Printre aceștia, și un ro­mân. Conform serviciilor medicale palestiniene, printre victime se nu­mără și 91 de copii. Israelul nu a dat detalii despre numărul minorilor uciși dar a recunoscut că un număr neprecizat de copii au murit în confruntări iar alții ar fi fost răpiți.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura