PRM Hunedoara vrea cel puţin doi reprezentanţi în Parlament

Cristina Ghenea

Hotărâţi să iasă învingători din bătălia electorală de luna viitoare, reprezentanţii PRM Hunedoara îşi pun baza într-o echipă de 10 candidaţi, printre care se numără şi Mariana Anghel – îndrăgita interpretă de muzică populară din Călan.
Organizaţia judeţeană a Partidului România Mare şi-a prezentat, sâmbătă, cei 10 candidaţi înscrişi pe liste pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderul judeţean al acestei formaţiuni politice speră ca, în urma acestei bătălii, PRM-ul să aibă din nou reprezentanţi în Parlamentul României, iar cel puţin doi dintre ei să fie din judeţul Hunedoara. „Ne propunem să obţinem, în judeţul Hunedoara, un procent de 15 la sută, adică un mandat de deputat şi unul de senator. Ultimele sondaje arată că la nivel naţional, PRM-ul a urcat la 8 la sută în preferinţele electoratului. Cu siguranţă, începând de luna viitoare, vom reintra în Parlament”, a precizat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş, preşedintele PRM Hunedoara. Cât despre candidaţii peremişti care vor duce confruntarea electorală de luna viitoare, acesta a adăugat că „fac parte dintr-o echipă unită, în care nu există rivalitate” şi că „fiecare dintre ei sunt oameni cu calităţi morale şi profesionale desăvârşite”.

„Veniţi români să cerem dreptul!”
Şi pentru că startul bătăliei va fi dat în doar câteva zile, liderul PRM Hunedoara a mai precizat că planul campaniei electorale este deja pus la punct. „Campania va consta, în primul rând, în prezentarea candidaţilor noştri în câteva dintre localităţile mari ale judeţului. Am ales şi un slogan local al campaniei – «Veniţi români să cerem dreptul!», după unul dintre cele mai frumoase cântece ale colegei noastre, Mariana Anghel”, a mai declarat Irimie.

Candidaţii PRM Hunedoara la alegerile pentru Parlamentul României

Camera Deputaţilor:
Ioan Poenar (Colegiul nr. 1 Brad – Valea Mureşului), Mariana Anghel (Colegiul nr. 2 Orăştie – Simeria – Geoagiu), Alin Andrioni (Colegiul nr. 3 Haţeg – Călan – Ţinutul Pădurenilor), Dorel Şchiopu (Colegiul nr. 4 Lupeni – Vulcan – Uricani), Emanoel Andronache (Colegiul nr. 5 Petroşani – Petrila – Aninoasa), Tudor Ionescu (Colegiul nr. 6 Deva – Cârjiţi), Claudiu Romanescu (Colegiul nr. 7 Hunedoara)

Senat:
Mircea Rădoi (Colegiul nr. 1 Valea Jiului), Cornel Poenar (Colegiul nr. 2 Brad – Orăştie – Simeria), Virgil Sicoe (Colegiul nr. 3 – Deva – Hunedoara – Călan – Haţeg).

3 comentarii la „PRM Hunedoara vrea cel puţin doi reprezentanţi în Parlament

 • 5 noiembrie 2012 la 11:54
  Permalink

  Ce faci domnule Irimie , cum imparti voturile intre PP-DD si PRM, la-i sponsorizat pe Vochitoiu cu o excursie in Suedia ca sa-l excluda pe consilierul PP-DD Maties C din Partid ca sa intre in cosiliul local domnul Motoc Dorel nimeni altul decat cumnatul angajatei tale Motoc Liliana ca sa-ti faci jocurle cum vrei in primarie , dar ce sa mai spunem fiind asociat cu Draia trebuia sa fie si el presedinte de partid .Ai pierdut un sponsor important de unde primeai pui si oua ca sa mituesti , au ramas doar cei cu lovelele , dar trebuie ca finantarile sa fie foarte consistente ca sa poti mitui cu bani , cum ai facut la locale.

 • 5 noiembrie 2012 la 16:34
  Permalink

  daa,ce fain ,coana mariana in parlament!;candidata deocamdata;multi nu se lasa de PROSTII;de ce?sa iasa in fata cu mai multe PROSTIIce-i trebuie coanei anghel parlament?si de la prm?mai cu trecerea in varsta omul mai pierde din ratiuni ,chiar nu inteleg care-i talcul ,dar probabil l-a vazut pe fulea ,inca vreo 3,4 cantareti candidati si a zis :loghin,dolanescu au fost,cine si anghel ,chit ca sanse yok

 • 8 noiembrie 2012 la 10:03
  Permalink

  poate vin si GUTA cu SALAM ..))))))))))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A căzut cu motocicleta chiar lângă spital

Un motociclist a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, rănit la picioare şi bazin, după ce a fost victima unui

Bulina neagră 5.11.2012

Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului

Bulina albă 5.11.2012

Felicia Necşa, preşedintele Filialei de Cruce Roşie Petroşani

Închide