Prinţul Paul al României a rămas fără titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Petroşani

Adriana Năstase

Ieri, primarul municipiului Petroşani, Ti­be­riu Iacob Ridzi, le-a propus aleşilor locali să voteze un proiect de hotărâre prin care i se re­trage titlul de Cetăţean de Onoare al mu­ni­cipiului, prinţului Paul al României (foto).
Decizia vine după ce prinţul Paul are o con­damnare de trei ani şi patru luni de în­chi­soare, cu executare.
Prinţul Paul Philippe al României a fost con­damnat definitiv la trei ani şi 4 luni de în­chi­soare în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa şi a 47 de hectare din pădurea Sna­gov. El este dat în urmărire de Poliţie după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru executarea pedepsei. Prinţul locuia, împreună cu soţia sa, Lia a României, într-o vilă monument isto­ric din centrul Capitalei, aproape de Bule­var­dul Dacia, achiziţionată în leasing financiar în urmă cu 5 ani prin intermediul unei firme con­tro­late de cei doi soţi. Între timp, firma a intrat în faliment şi a fost radiată, după ce nu a mai plătit ratele.
„Având în vedere faptul că Prinţul Paul Philippe a României a fost condamnat prin sen­tinţă definitivă şi irevocabilă la pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unor fapte penale, se impune retragerea titlului de ”Cetăţean de onoare” al municipiului Petro­şani Alteţei Sale Regale Prinţul Paul Philippe al României”, se arată în motivarea hotărârii.
Prinţul Paul al României a primit titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Petroşani în anul 2012, pentru munca sa depusă pen­tru ţara noastră.

One thought on “Prinţul Paul al României a rămas fără titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Petroşani

  • 29 ianuarie 2021 la 11:58
    Permalink

    Da’ pentru ce dracu’ i s-a dat titlul acestui aventurier? Ce muncă a depus pentru țara noastră? Un escroc numit din ignoranță „prinț”, că nu i-a dat nimeni titlul ăsta, în cârdășie cu alți escroci, în frunte cu nașul, care au încălcat legile și i-au dat numele pe care îl are în buletin.Acum toți sunt viteji și se3 dau corecți.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare