Prinşi cu ţigările de contrabandă în portbagaj

17 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Andreea Lazăr

Doi deveni au fost reţinuţi vineri noaptea, de poliţişti, pentru contrabandă cu ţigări. Aceştia au fost depistaţi de oamenii legii în trafic, în timp ce se îndreptau de la Ilia spre Deva.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi a fost oprită în localitatea Leşnic, de un echipaj al Serviciului Rutier. Surpriza poliţiştilor a fost să descopere nu mai puţin de 1.500 de pachete de ţigări de diferite mărci, care aveau aplicate marcaje fiscale ale Republicii Serbia. Pentru că nu au putut să justifice întreaga cantitate de ţigări, aceasta le-a fost confiscată. Mai mult, autoturismul cu care se deplasau a fost indisponibilizat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi magistraţilor, cu propunere  de arestare preventivă, pentru 29 de zile. Judecătorii au decis ca ei să fie cercetaţi  în stare de libertate, având însă interdicţia de a părăsi ţara.

Aceeaşi zi, o altă captură
În aceeaşi zi, poliţiştii hunedoreni au făcut o altă captură impresionantă de ţigări. Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost prins, în piaţa Dunărea din oraş, cu peste 100 de pachete de ţigări netimbrate. Teodor B., în vârstă de 36 de ani, ţinea ţigarete în maşina personală, de unde le vindea clienţilor „pe sub mână”. Deoarece nu deţinea acte de provenienţă pentru pachetele de ţigări, poliţiştii i-au confiscat marfa şi i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de contrabandă.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Petroşani: S-a constituit comisia de ordine publică

În baza Legii Poliţiei Locale, consilieri locali de la Petroşani au aprobat constituirea Comisiei locale de ordine publică.

Sârbi în teste la FC Hunedoara

Trei jucători sârbi, un croat şi peste 10 fotbalişti români, aflaţi în probe de joc la FC Hunedoara, au avut...

Gura lumii

Schimbări de trupe într-o instituţie judeţeană, care se ocupă cu sănătatea necuvântătoarelor. După ce şeful cel mai pilos a fost...

Închide