EvenimentFlash

Prinşi cu ţigările de contrabandă în portbagaj

Andreea Lazăr

Doi deveni au fost reţinuţi vineri noaptea, de poliţişti, pentru contrabandă cu ţigări. Aceştia au fost depistaţi de oamenii legii în trafic, în timp ce se îndreptau de la Ilia spre Deva.

Maşina în care se aflau cei doi bărbaţi a fost oprită în localitatea Leşnic, de un echipaj al Serviciului Rutier. Surpriza poliţiştilor a fost să descopere nu mai puţin de 1.500 de pachete de ţigări de diferite mărci, care aveau aplicate marcaje fiscale ale Republicii Serbia. Pentru că nu au putut să justifice întreaga cantitate de ţigări, aceasta le-a fost confiscată. Mai mult, autoturismul cu care se deplasau a fost indisponibilizat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi magistraţilor, cu propunere  de arestare preventivă, pentru 29 de zile. Judecătorii au decis ca ei să fie cercetaţi  în stare de libertate, având însă interdicţia de a părăsi ţara.

Aceeaşi zi, o altă captură
În aceeaşi zi, poliţiştii hunedoreni au făcut o altă captură impresionantă de ţigări. Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost prins, în piaţa Dunărea din oraş, cu peste 100 de pachete de ţigări netimbrate. Teodor B., în vârstă de 36 de ani, ţinea ţigarete în maşina personală, de unde le vindea clienţilor „pe sub mână”. Deoarece nu deţinea acte de provenienţă pentru pachetele de ţigări, poliţiştii i-au confiscat marfa şi i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de contrabandă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura