Petroşani: S-a constituit comisia de ordine publică

17 ianuarie 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Carmen Cosman

În baza Legii Poliţiei Locale, consilieri locali de la Petroşani au aprobat constituirea Comisiei locale de ordine publică.
Aceasta are ca atribuţii  asigurarea cooperării între instituţii şi serviciile publice cu responsabilităţi în domeniul ordinii şi al siguranţei publice la nivel de oraş, evaluarea cerinţelor specifice, dar trebuie să facă şi propuneri privind necesarul de personal al poliţiei locale. De asemenea, Comisia trebuie să analizeze periodic activităţile de menţinere a ordinii şi siguranţei publice la nivel de oraş, să facă propuneri pentru soluţionarea deficienţelor constatate, dar şi să prezinte autorităţii deliberative, rapoarte anuale asupra modului de îndeplinire a prevederilor planului de ordine şi siguranţă publică. În baza acestor propuneri, se vor iniţia proiecte de hotărâri, care să prevină faptele ce afectează climatul social. Comisia locală va trebui să se reunească trimestrial sau ori de câte ori este necesar, la convocarea primarului sau a unei treimi din numărul consilierilor locali.
La Petroşani, Comisia este formată din primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, comandantul Poliţiei Petroşani, Titel Ilie Brăgaru, şeful Serviciului Poliţia Locală, Dorel Neag, secretarul municipiului Petroşani, Adrian Negoe şi consilierii municipali Ioan Hortopan, Vasile Pop şi Daniel Blag.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Petrosanean spune:

    Hortopan Ioan de la PSD este o rusine nu a facut nimic pentru Valea Jiului cand a fost parlamentar.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sârbi în teste la FC Hunedoara

Trei jucători sârbi, un croat şi peste 10 fotbalişti români, aflaţi în probe de joc la FC Hunedoara, au avut...

Gura lumii

Schimbări de trupe într-o instituţie judeţeană, care se ocupă cu sănătatea necuvântătoarelor. După ce şeful cel mai pilos a fost...

Medicii învaţă să lucreze pe calculator

Un număr de 84 de angajaţi din sistemul medical din judeţul Hunedoara îşi vor putea dezvolta abilităţile de lucru pe...

Închide