; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Prinşi băuţi la volan, în Orăştie

7 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Clej

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe DN7, pe raza Orăştiei, un bărbat de 60 de ani, din Deva. Acesta a fost testat cu alcooltestul, care a indicat o valoare de 0,93 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Acestuia i s-a precizat că trebuie să fie dus la U.P.U. Orăştie pentru recoltarea de probe biologice. În loc să meargă cu poliţiştii la spital, bărbatul însă a luat decizia de a demara în trombă, cu toate că pe sensul său de deplasare circulau autovehicule şi că nu avea permisiunea agenţilor rutieri să plece cu maşina de la faţa locului. După o scurtă urmărire, deveanul a fost prins de poliţişti pe DN7, la km 366+900 m. Acesta a fost dus la U.P.U. Orăştie, dar a refuzat recoltarea probelor de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.
Tot în aceeaşi zi, şi tot pe DN7 în Orăştie, poliţiştii rutieri au oprit pentru un control un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiu. Şi acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind şi el dus la U.P.U. Orăştie, dar a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vrea să facă puşcărie acasă, nu în Italia!

Hunedoreanul Florin Muntean, care avea pe numele lui mandat de arestare european emis de autorităţile din Italia, nu va fi...

Magazinul primarului din Petrila, prădat

Patru hoţi au fost prinşi imediat ce au ieşit cu prada dintr-un magazin alimentar de pe strada Cimpa, din oraşul...

Incendiu la o sală de evenimente din Brad

O anexă a sălii complexului Juliana Ballroom din Brad a luat foc în seara de duminică, 6 mai. În imediata...

Închide