Prinsă conducând fără permis o maşină furată

5 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

O femeie, de 37 de ani, din Petrila, riscă să înfunde puşcăria după ce a fost prinsă conducând pe un drum din mica localitate minieră, deşi nu are permis. Poliţiştii au constatat că, pe lângă conducere fără carnet, aceasta furase maşina.

Totul s-a întâmplat marţi seara, în Petrila, iar femeia a fost prinsă după ce s-a dat singură de gol. Circula pe Strada Minei cu maşina furată, iar odată ajunsă într-o intersecţie, cum nu are carnet, a trecut fără să acorde prioritate unui biciclist şi l-a luat pe capotă.
”Poliţiştii au stabilit faptul că, autoturismul era condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani, din Petrila, care a declarat verbal faptul că nu posedă permis de conducere. Biciclistul nu a suferit vătămari corporale, fiind doar speriat, şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara.
Şoferiţa le-a spun poliţiştilor că a luat cheile de la autoturismul iubitului ei cu intenţia de a ajunge în municipiul Petroşani. Femeia a fost testată şi s-a constatat că nu băuse, însă nu scapă de răspundere. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furtul în scop de folosinţă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prinşi în flagrant de poliţiştii locali din Deva

Poliţiştii locali au pus mâna pe indivizi chiar în timp ce încercau să fure piese de la o maşină aflată...

Karate: Deveni pe podium la Cluj Napoca

Sala Sporturilor „Ioan Damian“ din Cluj Napoca a găzduit recent întrecerile unei competiţii internaţionale de karate, Romanian Centennial Open, întreceri...

Antrenor nou la Autobergamo Deva

Conducerea clubului Autobergamo Deva a anunţat numirea unui nou antrenor care va sta pe banca tehnică a formaţiei devene în...

Închide