Prins la furat, chiar în ziua condamnării

Nicoleta Popa

Chiar în ziua în care a fost condamnat la închisoare, un tânăr din Petroşani a căzut pe mâna poliţiştilor. Marius G., de 20 de ani, a fost prins de poliţiştii petroşăneni, în timp ce încerca să spargă butucul de la uşa unei autoutilitare parcate într-o zonă întunecată din cartierul Petroşani Nord.
Cu puţin timp înainte să fie depistat, acesta a mai sustras dintr-o maşină, tot din acea zonă, mai multe pachete de ţigări. Poliţiştii spun că este posibil ca acesta să fie autorul mai multor furturi din autoturisme din Petroşani. În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că nu a acţionat de unul singur, mai având un complice. Poliţiştii efectuează în prezent cercetări pentru depistarea acestuia, care a dispărut de acasă imediat după comiterea furturilor.
Tânărul de 20 de ani a fost condamnat de către Judecătoria Petroşani la trei ani şi jumătate de închisoare, pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis auto. Bărbatul a fost trimis la Penitenciarul Aiud, pentru a ispăşi pedeapsa pentru care este condamnat şi va fi cercetat şi pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.