Actualitate

Prins de polițiști pescuind în fântâna arteziană

Un tânăr din municipiul Lupeni a stârnit amuzamentul șoferilor și al trecătorilor o bună bucată de timp, într-o mare intersecție din Timișoara, până când și-a făcut apariția un echipaj al Poliției Locale, alertat de blocajul produs.
Polițiștii l-au găsit pe tânăr în timp ce pescuia pe șosea, în apropierea unei fân­tâni arteziene. Polițiștii au des­co­pe­rit că bărbatul consuma droguri, iar de aici și faptul că voia să pescuiască ceva din fântâna arteziană. De altfel, ana­lizele de specialitate realizate de Labo­ra­torul de Analiză a Drogurilor au arătat că substanța vegetală era cannabis.
Hunedoreanul a fost dus în arest pen­tru 24 de ore iar mai apoi la an­chetă. Numai că nu-și mai amintea nimic. Și-au amintit în schimb polițiștii locali. Cum avea o condamnare ante­ri­oa­ră dictată de Judecătoria Petroșani, hunedoreanul a fost la un pas de a ajunge într-un penitenciar pentru 1 an și 4 luni. A făcut apel, iar judecătorii au dispus ca pedeapsa cu executare să fie transformată într-una cu suspendare. (M. Gânju)