Prins de camere, de negăsit de poliţişti

8 aprilie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 hot piata dacia (2)Maximilian Gânju

Hoţul de la Piaţa Dacia din Petroşani nu a fost găsit, deşi faţa i-a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajuns la poliţişti. Din păcate, anchetatorii nu s-au putut folosi prea mult de filmare, pentru că imaginea nu este de foarte bună calitate.

Atacul a fost dat la începutul lunii februarie a acestui an, iar individul care a păgubit atât comercianţii care-şi vând produsele în piaţa din Aeroport, dar şi Administraţia Pieţelor Petroşani, încă nu a fost prins. Camerele de supraveghere l-au surprins pe individul care intră cu sacul gol în hală, sparge mai multe mese şi pleacă cu produse alimentare de câteva sute de lei şi ceva mărunţiş. Pentru că în hală nu era o sursă de iluminat, camerele au filmat în condiţii de întuneric, iar imaginea nu este foarte bună şi, în plus, hoţul ştia de amplasarea lor şi a reuşit să le evite, cât să nu-i fie prinsă figura foarte bine. Paguba mai mare este a pieţei, pentru că hoţul a tăiat un perete din policarbonat pentru a avea acces în hală, iar potrivit şefului pieţei, prejudiciul se ridică la circa 600 de lei. Hoţul a mers la fix, au spus comercianţii păgubiţi, semn că ştia bine cine-şi lasă marfa peste noapte, dar şi mărunţiş. Ba chiar unii dintre ei spun că individul ar fi vândut şi el în piaţă în trecut, însă informaţiile lor nu au ajutat prea mult ancheta. Până acum, poliţiştii n-au reuşit să pună mâna pe individ. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, poliţiştii din Petroşani continuă cercetările în acest dosar pentru a-l prinde pe individ şi în funcţie de noutăţile din anchetă, vor fi informaţi şi păgubiţii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident grav la ieşire din Petrila

Două persoane a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, fiind rănite în urma unui accident rutier care s-a produs la...

Vremea se încălzeşte în următoarele zile

Vremea se încălzeşte în următoarele două zile, îndeosebi în vestul şi sud-vestul ţării, în timp ce joi dimineaţa sunt posibile ploi...

Consultaţii cu porţia la centrele de investigaţii medicale din judeţ

La noi în judeţ există două unităţi medicale unde se pot face investigaţii de performanţă. Este vorba de cele două...

Închide