Actualitate

Primul patinoar artificial la Petroşani

Carmen Cosman

Reprezentanţii administraţiei publice locale din Petroşani au inaugurat, sâmbătă, primul patinoar artificial care a funcţionat vreodată aici. Investiţia este sută la sută privată şi doar terenul şi iluminatul a fost pus la dispoziţie de municipalitate.


Patinoarul este situat în parcul de lângă Piaţa Agroalimentară Centrală. Acesta a fost amenajat de un investitor privat, un om de afaceri croat stabilit în Cluj-Napoca, şi are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi. Patinoarul a fost inaugurat de primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, care nu a rezistat tentaţiei de a testa gheaţa, alături de viceprimarul Claudiu Cornea şi mai mulţi tineri, care au profitat de prima zi de patinaj. „Este pentru prima dată când la Petroşani avem un  patinoar artificial. Pe noi nu ne-a costat nimic amenajarea lui, este un investitor privat, pe care l-am rugat să vină la Petroşani, pentru că aveam concurenţă cu încă două municipii din ţară. Este, dacă vreţi, un cadou pentru toţi copiii, de Moş Nicolae”, a declarat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.
Preţurile stabilite de administratorul patinoarului împreună cu edilii din Petroşani sunt mai mici decât în  alte părţi, adică 10 lei/oră, cu tot cu închirierea patinelor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura