Politica si administratie

Primarul Vulcanului a revenit acasă

Primarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu (foto), a fost ales pe listele Pro România la conducerea primăriei. EL a fost membru PSD dar, pentru că voia să candideze la primărie și nu a putut din partea social-democraților, a plecat la Pro România.
Acum, el a revenit cu inima la PSD, pentru că nu a părăsit Pro România, ca să nu piardă postul de primar. Însă, lucrurile sunt clare, Merișanu s-a alăturat, din nou, echipei PSD Hunedoara.
„Ceea ce s-a întâmplat e o chestiune normală. El și-a manifestat dorința să vină alături de proiectele PSD, care funcționează bine în Valea Jiului. E normal. Cristian Merișanu a fost mem­bru PSD pentru 20 de ani, e unul dintre cei mai vechi membri ai PSD din Valea Jiului și revine alături de PSD”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.
„Am luat decizia de a mă întoarce acasă. Oamenii din oraș mi-au sugerat acest lucru pentru a avea o mai bună organizare. Nu poți să faci lucruri de unul singur. E mult mai bine să lucrezi într-o echipă, iar cu cât echipa e mai mare și re­zultatele sunt mai mari. E foarte important să ne uităm în viitor, să știm ceea ce vrem să facem de acum înainte. Toată echipa care a fost alături de mine, va veni în acest nou proiect”, a spus Cristian Merișanu pentru gazetadedimineață. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura