Primarul Vălean, preşedinte interimar al UNPR Geoagiu

14 septembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

04 valean ioan (8)În ultimele zile, în cadrul Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Hunedoara au avut loc o serie de evenimente.
Unul dintre ele a fost numirea în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei orăşeneşti UNPR Geoagiu a primarului Ioan Vălean (foto). Acesta va deţine funcţia de lider al progresiştilor din Geoagiu până la alegerea preşedintelui organizaţiei în conferinţa orăşenească.
De asemenea, în rândurile partidului a fost primit un nou membru, în persoana consilierului judeţean Nicolae Ivănuş, fost membru al PP–DD. Acesta a decis să se înscrie în UNPR, beneficiind de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului, care prevede ca aleşii locali care vor să schimbe partidul au dreptul să o facă în termen de 45 de zile de la intrarea în vigoare a acesteia. (N.Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Teroriştii” care au trimis un colet exploziv unei femei din Petroşani, trimişi în judecată. Bomba din romanul Mizerabilii

Doi indivizi care erau să schilodească o femeie nevinovată din Petroşani, după ce i-au trimis o carte prin poştă, în...

Bulina neagră, 15.09.2014

Tiberiu Cozma, liderul sindical de la Mina Lonea Pentru  că nu s-a dus la întâlnirea cu membri sindicatului pe care...

Sãptãmâna Tineretului în judeţul Hunedoara

În perioada 22-28 septembrie, în judeţ se va desfăşura, din iniţiativa şi în organizarea TSD, „Săptămâna Tineretului din judeţul Hunedoara”,...

Închide