Politica si administratie

Primarul Florin Oancea: Vom reabilita infrastructura tuturor cartierelor din municipiul Deva

Adriana Năstase

Primăria Deva are în plan reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din toate cartierele orașului. După Cartierul Dorobanți, unde au fost executate ample lucrări de reparații a străzilor și trotuarelor, s-a continuat în Dacia.

Mai multe echipe
MESAGERUL HUNEDOREAN l-a în­tre­bat pe edilul șef al Devei, Florin Oancea (foto) ce urmează după Cartierul Dorobanți?
„După Dorobanți, primul cartier în care s-au făcut ample reparații și s-a turnat as­falt proaspăt pe străzi, trotuare, dar și în parcările din spatele blocurilor, am con­tinuat în Cartierul Dacia. Aici ne-am oprit, deoarece a expirat contractul de lucrări. Suntem în procedură de orga­ni­zare a unei noi licitații pentru acest pro­iect, iar de la anul vom continua în Dacia, dar și în celelalte cartiere. Vom lucra si­mul­tan în două cartiere, în Micro 15 și Gojdu, apoi Progresului, Micul Dallas, etc. Vom crește numărul de echipe de mun­citori, pentru ca la finele anului viitor să finalizăm acest proiect. A fost ideea mea, ca primar, să facem totul într-un cartier, nu doar să asfaltăm câte o stradă”, a declarat Florin Oancea, primarul municipiului Deva.
„Au fost necesare astfel de reparații capitale deoarece cartierele Devei nu au mai beneficiat de astfel de lucrări de reabilitare a străzilor și trotuarelor de aproape 20 de ani. Vom acorda o aten­ție specială și locuitorilor de la case, în fiecare zonă a orașului, inclusiv din lo­calitățile aparținătoare: Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm și Archia. Am promis că vom schimba în bine fața orașului și ne onorăm promisiunile”, a declarat edilul șef al reședinței de județ.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura