Primarul Florin Oancea: Parcarea privată din spatele Casei de Cultură este ilegală!

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Scandal cu parcarea privată din spatele Casei de Cultură din municipiul Deva! De câteva zile, devenii care au vrut să-şi parcheze maşinile în spatele Casei de Cultură au văzut că nu o mai pot face gratuit. Motivul? Un cetăţean a decis să ia bani de la cei care vor să-şi parcheze maşina în acel loc, deşi, potrivit primarului municipiului Deva, nu are nici o bază legală pentru acest lucru.
Nu are nici un document
Primarul Devei, Florin Oancea, a declarat că ”din suprafaţa totală de aproximativ 1.600 metri pătraţi de teren situat în zona respectivă, 388 de metri pătraţi sunt proprietate privată.
Terenul în suprafaţă de 388 metri pătraţi a fost dobândit iniţial prin hotărâre judecătorească, iar ulterior a fost înstrăinat prin contract de vânzare-cumpărare unei alte persoane. Actualul proprietar al terenului în suprafaţă de 388 mp a amenajat acolo o parcare fără să deţină documentele legale necesare. Serviciile de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Deva vor lua măsurile legale ce se impun pentru rezolvarea situaţiei! Vor fi aplicate amenzi”.
Edilul şef mai susţine că, în acel loc, dacă proprietarul acelui teren voia să amenajeze parcare privată acolo, trebuia să ceară un certificat de urbanism informal pentru a vedea dacă poate să facă aşa ceva. ”Proprietarul nu a cerut, din ceea ce ştiu eu, vreun document de la primărie. El nu are voie să blocheze circulaţia pe terenul respectiv, să ceară taxă de parcare sau să marcheze locurile de parcare. Este o parcare ilegală, nu are un certificat de urbanism pentru ea şi nici o autorizaţie de construcţie. Am înţeles că cere 20 de lei pe oră, sau pe zi, pentru un loc de parcare”, a adăugat primarul municipiului Deva. (Sorina Popa)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 13.08.2019

Vorbesc gurile rele că un politician din judeţ este văzut frecvent pe la uşa unei dudui cu funcţie la o...

Bulină neagră, 13.08.2019

Gabriel K., tânăr de 16 ani din Lupeni Pentru că a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă...

Bulină albă, 13.08.2019

Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior

Închide