Patru tineri au vandalizat filigoria din Parcul Cetate

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

      Poliţiştii locali din municipiul Deva au prins în dimineaţa zilei de luni, 12 august 2019, în jurul orei 5:00, patru tineri care au vandalizat filigoria din Parcul Cetate Deva.
Angajaţii Direcţiei Poliţia Locală din cadrul Primăriei municipiului Deva care patrulau în zonă s-au întâlnit cu respectivii bărbaţi, care la vederea oamenilor legii au fugit, însă la scurt timp au fost prinşi. Poliţiştii au găsit asupra tinerilor care se aflau în stare de ebrietate, markerele cu care aceştia au desenat stâlpii şi balustradele filigoriei. Tinerii au fost conduşi la sediul poliţiei locale. Ei şi-au recunoscut fapta şi au plecat acasă.
Oamenii legii le-au pus însă în vedere să revină la sediul Poliţiei Locale şi împreună cu poliţiştii să meargă în Parcul Cetăţii pentru a repara stricăciunile provocate, lucru pe care l-au şi făcut în cursul zilei de ieri, 12 august 2019. Pentru fapta lor, tinerii vor fi sancţionaţi contravenţional, conform Legii 61/1991, cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei. Poliţiştii locali vor ţine însă cont la aplicarea sancţiunii de faptul că tinerii au fost de bună-credinţă şi şi-au îndreptat greşeala.(D. G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Florin Oancea: Parcarea privată din spatele Casei de Cultură este ilegală!

Scandal cu parcarea privată din spatele Casei de Cultură din municipiul Deva! De câteva zile, devenii care au vrut să-şi...

Gura lumii, 13.08.2019

Vorbesc gurile rele că un politician din judeţ este văzut frecvent pe la uşa unei dudui cu funcţie la o...

Bulină neagră, 13.08.2019

Gabriel K., tânăr de 16 ani din Lupeni Pentru că a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă...

Închide