Primarul Florin Oancea a premiat performanţa!

12 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

Ieri, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, i-a premiat pe elevii care au obţinut rezultate la olimpiade, concursuri, dar şi pe profesorii care i-au pregătit.

Peste 70.000 de lei
Astfel, aproape 100 de elevi şi 51 de profesori au primit din partea primarului reşedinţei de judeţ premii în bani, pentru că au performat în diferite domenii.
Pentru premiul întâi, elevii au primit câte 600 de lei, premiul al doilea, 500 de lei, premiul al treilea, 400 de lei, iar menţiunile, 300 de lei. Dascălii au fost recompensaţi cu câte 500 de lei.
”Suntem onoraţi să găzduim un asemenea eveniment. Şi, cum să nu fiu bucuroasă când am în faţa mea pe cei mai talentaţi elevi din municipiul Deva? Suntem tare mândri de voi, dragi elevi”, a spus Maria Ştefănie, inspectorul şcolar general.
”De când sunt primar, este a doua ediţie a evenimentului de premiere a elevilor şi a profesorilor cu rezultate deosebite. Pot spune că este o tradiţie deja, ca în fiecare an să premiem excelenţa. Este vorba de elevi deveni care au obţinut rezultate la olimpiade, la concursuri, sportivi, şi profesorii care i-au pregătit. Am recompensat 51 de profesori şi 91 de elevi şi sportivi. Suma totală depăşeşte 70.000 de lei. A fost o hotărâre de consiliu local. Am iniţiat această hotărâre şi aleşii locali au votat-o în unanimitate. Le mulţumesc că sprijină performanţa educaţională sau sportivă. Pe viitor vom premia performanţa cu sume mai mari. Suntem alături de elevi şi de dascălii lor şi îi felicit pe toţi”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sute de mineri pleacă de la CEH

Peste 500 de mineri de la exploatările de huilă Lonea şi Lupeni au intrat, de ieri, în serviciile de preconcediere...

Va sta 13 ani în puşcărie, pentru că şi-a ucis vecinul

Un tânăr de 20 de ani, din Orăştie, a fost ucis cu o lovitură de cuţit de un rival, după...

Bulina neagră, 13.12.2018

Ionel Muşa, tânăr din comuna Lelese Pentru că a fost arestat în baza unui mandat european emis de autorităţile din...

Închide