Primarul din Vulcan, Gheorghe Ile, s-a retras din cursa electorală

Sorina Popa

Primarul din Vulcan, Gheorghe Ile (foto), cel care este de patru mandate în fruntea municipiului din Valea Jiului, s-a retras din cursă. El nu mai candidează pentru un nou mandat, din cauza problemelor de sănătate.
În aceste condiţii, şi, deşi au tipărit deja materialele de campanie cu Ile, PSD este nevoit să vină cu un alt candidat la Primăria Vulcan.
Termenul pentru depunerea candidaturilor este 18 august 2020. În plus, trebuie strânse şi semnăturile pentru noul candidat pentru funcţia de primar al municipiului Vulcan din partea PSD.
Senatorul PSD Cristian Resmeriţă, care este coordonatorul campaniei electorale a social-democraţilor în Valea Jiului, s-a aflat ieri la Vulcan, unde, în şedinţă cu membrii biroului municipal, urma să se stabilească persoana care va fi candidatul social-democraţilor din acest municipiu în locul lui Gheorghe Ile.

One thought on “Primarul din Vulcan, Gheorghe Ile, s-a retras din cursa electorală

  • 13 august 2020 la 19:31
    Permalink

    Dumnezeu sa-l ierte!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Toteşti: etapa a treia de cadastrare gratuită pentru cetăţeni, aproape finalizată

În comuna Toteşti s-a ajuns aproape de finalul celei de-a treia etape de cadastrare demarată prin Programul naţional de cadastru

Primarul Bobouţanu face apel la calm: Hunedoara nu intră în carantină!

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto), face un apel la calm, în contextul creşterii numărului de îmbolnăviri COVID-19 în municipiu, dar...

Record de îmbolnăviri cu noul virus în judeţ

Ieri, trei focare noi de Covid-19 au fost declarate în judeţ, în ultimele 24 de ore fiind depistate 71 de...

Închide