Sătenii din Ilia, tot mai nervoşi că nu li se repară drumurile

Sorina Popa

Situaţia celor două străzi din comuna Ilia, Traian şi Unirii, care fac parte dintr-un drum judeţean, pare să se înrăutăţească pe zi ce trece. Oamenii au sunat, din nou, la redacţie, susţinând că nu a început reabilitarea celor două artere din comună. Asta, deşi, spun ei, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora, a promis că săptămâna trecută încep reparaţiile.

Conducta de canalizare riscă să se rupă
De data asta, sunt probleme pe strada Unirii, unde, din cauza gropilor, maşinile mari încearcă să le ocolească şi dau în conducta de canalizare. Astfel, conducta respectivă riscă să se rupă.
„Îmi pare rău că nu s-a ţinut de promisiune preşedintele Mircea Bobora, să fi început reparaţiile la cele două străzi de săptămâna trecută, aşa cum a promis. Iar acum a mai apărut o problemă, cu conducta de canalizare, care riscă să se rupă. Maşinile care circulă pe strada Unirii ocolesc gropile mari de acolo şi dau în conductă. Domnul Bobora dacă ştia că nu poate să se ţină de cuvânt, nu trebuia să promită că repară drumul. Dar, oamenii din Ilia încă mai aşteaptă“, a declarat Marius Omotă (foto), primarul comunei Ilia.
Contactat, Mircea Bobora, şeful CJ Hunedoara, a spus că abia au venit banii pentru reparaţii pentru drumurile judeţene. Firma care are contractul pentru Ilia a finalizat reparaţiile la drumurile judeţene distruse de apele mari în comuna Vaţa de Jos, iar de acolo utilajele vor fi mutate la Ilia. Asta spune Mircea Bobora. În aceste condiţii, să sperăm că de săptămâna viitoare, vor începe lucrările de reparaţii pe străzile Traian şi Unirii din comuna Ilia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.