Primarul din Tomeşti luptã cu nãmeţii

Deşi are zăpadă cât pentru un an întreg, comuna Tomeşti are şi primar care se îngrijeşte ca drumurile să fie curăţate.

Chiar şi pentru trei suflete

„Suntem cu utilajele de deszăpezire în teren, spune Tiberiu Octavian Tămaş (foto), primarul comunei Tomeşti. Avem un sat izolat la Valea Mare de Criş, în el mai locuind doar trei persoane. Zăpada e de jumătate de metru, aşa că am trimis TAF-ul cu lamă, ca să cureţe drumul. Din câte îmi aduc aminte, nu am avut până acum ierni în care să ningă atât de mult. De sâmbătă noaptea, tot cad fulgi. Din cauza vremii neprielnice, nici la vot nu a venit, duminica trecută, prea multă lume. Au fost doar 40 la sută dintre localnicii cu drept de vot. Probabil, frigul şi zăpada i-a ţinut pe oameni în case”, a spus primarul din Tomeşti.

„Ne mulţumim cu cât se poate”

Pe de altă parte, copiii din comună sunt cei mai avantajaţi în această perioadă a sărbătorilor. Primesc cadouri, au vacanţă şi zăpadă există din plin, pentru săniuş. “Avem trei şcoli primare şi o grădiniţă, cu un total de 40 de copii. Acolo se vor da cadourile”, a mai arătat primarul.
Acesta are şi o oarecare apăsare, când se gândeşte la ce a însemnat anul 2012. „A fost, probabil, cel mai greu an de când sunt la cârma primăriei. Am avut şi trei rânduri de alegeri (locale, referendum, parlamentare), dar şi multe neajunsuri. Ce mă bucură este că am reuşit, cu bani puţini, să facem câte ceva în fiecare sat aparţinător”, a precizat edilul şef din Tomeşti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liliana Ţolaş, manager titular al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane

Liliana Ţolaş (foto) a fost confirmată în funcţia de manager al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva. Ea a...

Moloţ pune pazã la cetãţile dacice

După ce a fost preluată în administrare de către Consiliul Judeţean, cetatea dacică Sarmizegetusa Regia va fi pusă în valoare,...

Teatrul din Deva anunţă ,,Sicilianul”

Astăzi, începând cu ora 19, Teatrul de Artă din Deva vă invită la a doua reprezentaţie a piesei „Sicilianul“, după...

Închide