Primarul din Hărău are planuri mari pentru 2012

19 ianuarie 2012 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Magdalena Şerban

Când e linişte şi pace, parcă şi treaba merge mai bine. Aceasta este o vorbă de duh a lui Dorin Ioan Jibetean (foto), edilul comunei Hărău, dar şi un crez de care tare ar vrea să se ţină şi în anul care abia a început.

Puţin câte puţin
Este un lucru dovedit că nu le poţi face pe toate deodată, dar măcar să le duci la bun sfârşit, rând pe rând. Aşa s-a gândit să facă şi edilul şef din Hărău. “Pentru 2012, ne-am propus să rezolvăm problema dotării bazei sportive multifuncţionale din Hărău, finalizarea reparaţiilor capitale la şcoala generală din satul-centru şi asigurarea  cheltuielilor materiale pentru şcoli, precum şi pentru naveta cadrelor didactice. Pe ordinea de zi mai avem modernizarea şi înfrumuseţarea parcului central, acordarea de finanţare nerambursabilă bisericilor şi instituţiilor de cult din comună (care sunt în construcţie sau au nevoie de reabilitare), acordarea burselor pentru elevii şcolii generale din Hărău, a indemnizaţiilor persoanelor cu handicap, a salariilor asistenţilor personali şi a ajutoarelor sociale. Nu ne vom da în lături nici de la susţinerea manifestărilor cultural-sportive de pe raza comunei şi de asemenea, vom intensifica activitatea în privinţa rezolvării problemelor de fond funciar, acolo unde mai există. În cursul primului semestru al acestui an, vom definitiva avizarea Planului Urbanistic General al comunei”, susţine primarul din Hărău.

La an nou, proiecte noi
În ceea ce priveşte investiţiile pe care vor să le realizeze, edilul e mai zgârcit la vorbă. Şi, nu pentru că ar fi puţine de zis, ci pentru că ar vrea să le ştie finalizate şi apoi discutate. ”Vrem să ne apucăm de branşamentele şi racordurile individuale la reţelele de apă şi canalizare, de reparaţii şi modernizări la drumurile comunale şi la străzi, de reparaţii şi modernizări (în limita posibilităţilor), la căminele culturale şi totodată, vrem să venim în sprijinul cetăţenilor, punând bazele câte unei capele în fiecare sat. Să dea Dumnezeu să fim sănătoşi şi să reuşim să le facem pe toate”, a adăugat Dorin Ioan Jibetean.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
77 de telefoane mobile găsite în penitenciar

De-a lungul anului trecut, angajaţii Penitenciarului Bîrcea Mare au constatat o uşoară creştere a evenimentelor negative înregistrate în rândul deţinuţilor,...

Gura lumii 19.01.2012

Vorbeşte lumea că un corb cu inel în cioc a început să croncăne că favoritul pentru cuibul de primar din...

Încă o zi de proteste

Protestele antiprezidenţiale şi antiguvernamentale au continuat şi ieri în judeţ, la Deva, Hunedoara, Brad şi în mai multe oraşe din...

Închide