Primarul din Burjuc, învestit în funcție

­Noul primar al comunei Burjuc, Adrian Ovidiu Bartha, a fost învestit în funcție, la ceremonie fiind prezenți mai mulți lideri ai PSD Hunedoara, în frunte cu șeful Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali, primari.
“Am participat cu emoție, încredere și speranță, alături de colegii mei, par­la­mentari, primari, consilieri județeni și locali, la ceremonia depunerii jurământului de către noul primar al comunei Burjuc, ales pe data de 27 iunie 2021, Adrian Ovidiu Bartyha..
Fiu al fostului primar, colegul nostru ră­pus de boală în această pandemie, Gabriel Bartha, Adrian este cel mai tânăr primar din județul Hunedoara, energic și motivat, în care am încredere și căruia îi promit sprijinul meu. De altfel, comuna Burjuc a fost sprijinită mai ales în ultimii ani, asemenea, comuna Burjuc a fost sprijinită atât de Consiliul Județean Hunedoara, cât și de guvernele PSD. Continuăm în același ritm!
Mult succes, Adrian, suntem alături de tine!”, a spus Laurențiu NIstor, liderul so­cial-democraților hunedoreni. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Nici o surpriză la alegerea conducerii județene a liberalilor

Deputatul Vetuţa Stănescu (foto) a fost aleasă în funcţia de preşedinte al or­ga­ni­zației judeţene Hunedoara a PNL, ea menţionând că

Apel la conducerea Primăriei Deva!

„Vieți date peste cap, copii distruși, pă­rinți disperați! Acestea sunt rezul­tatele nepăsării care domnește în Pri­măria Municipiului Deva față de

„Pașapoarte de aur” în paradisul fiscal

O insulă din Pacific a vândut circa 2.200 de „paşapoarte de aur” inclusiv unor afacerişti ruşi sau indivizi căutaţi de

Închide