Primarul din Burjuc, învestit în funcție

­Noul primar al comunei Burjuc, Adrian Ovidiu Bartha, a fost învestit în funcție, la ceremonie fiind prezenți mai mulți lideri ai PSD Hunedoara, în frunte cu șeful Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali, primari.
“Am participat cu emoție, încredere și speranță, alături de colegii mei, par­la­mentari, primari, consilieri județeni și locali, la ceremonia depunerii jurământului de către noul primar al comunei Burjuc, ales pe data de 27 iunie 2021, Adrian Ovidiu Bartyha..
Fiu al fostului primar, colegul nostru ră­pus de boală în această pandemie, Gabriel Bartha, Adrian este cel mai tânăr primar din județul Hunedoara, energic și motivat, în care am încredere și căruia îi promit sprijinul meu. De altfel, comuna Burjuc a fost sprijinită mai ales în ultimii ani, asemenea, comuna Burjuc a fost sprijinită atât de Consiliul Județean Hunedoara, cât și de guvernele PSD. Continuăm în același ritm!
Mult succes, Adrian, suntem alături de tine!”, a spus Laurențiu NIstor, liderul so­cial-democraților hunedoreni. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.