Nici o surpriză la alegerea conducerii județene a liberalilor

Deputatul Vetuţa Stănescu (foto) a fost aleasă în funcţia de preşedinte al or­ga­ni­zației judeţene Hunedoara a PNL, ea menţionând că prioritatea mandatului său va fi ca liberalii să câştige judeţul Hune­doara la viitoarele alegeri.
„Prioritatea zero a PNL este aceea de a câştiga judeţul Hunedoara şi de a-l trans­forma într-un judeţ al progresului, într-un judeţ în care dezvoltăm, în care nu spunem minciuni, în care investim şi aducem investitori, în care ne păstrăm tinerii acasă. Aceasta este prioritatea PNL şi a mea în calitate de preşedinte ales cu majoritatea sufragiilor”, a spus Vetuţa Stănescu.
Întrebată despre faptul că a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL Hunedoara, Vetuţa Stănescu a men­ţionat că acest lucru arată susţinerea pe care o are în cadrul filialei din partea pre­şedinţilor de organizaţii, a primarilor şi aleşilor locali ai partidului.
În ceea ce priveşte alegerile pentru vii­torul preşedinte al PNL, ea a precizat că de­cizia referitoare la susţinerea unei anumite mo­ţiuni o va lua conducerea filialei ju­de­ţene a PNL.
La alegerile pentru șefia organizației județene Hunedoara a PNL au lipsit membri PNL Deva, care și-au arătat, astfel nemulțumirea față de can­didatura Vetuței Stă­nescu pentru șefia filialei. Cu toate acestea, șe­dința de alegeri a fost statutară, din 500 de delegați participând 455. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Apel la conducerea Primăriei Deva!

„Vieți date peste cap, copii distruși, pă­rinți disperați! Acestea sunt rezul­tatele nepăsării care domnește în Pri­măria Municipiului Deva față de

„Pașapoarte de aur” în paradisul fiscal

O insulă din Pacific a vândut circa 2.200 de „paşapoarte de aur” inclusiv unor afacerişti ruşi sau indivizi căutaţi de

În sfârşit, Dragnea a ieşit din puşcărie

Adriana Năstase Tribunalul Giurgiu l-a pus în libertate, ieri, pe Liviu Dragnea (foto). Ceea ce nu a reuşit la Bucureşti,

Închide