Primarul Devei, Petru Mãrginean, a prezentat echipa cu care va învinge în alegerile locale

07 lansare (4) Natalia Bumbac

Sub sloganul „Împreună reuşim”, primarul Devei, Petru Mărginean, a prezentat duminică, 17 aprilie, echipa de candidaţi pentru Consiliul local al municipiului cu care va merge în alegerile din vară pentru câştigarea celui de-al doilea mandat.
Mesaj de la conducerea partidului
Evenimentul s-a desfăşurat la Teatrul de Artă din Deva, avându-i ca invitaţi pe preşedintele PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, vicepreşedinţii CJ Hunedoara, Vetuţa Stănescu şi Dorin Gligor, primari liberali din judeţ, prieteni, rude. În sală au mai fost prezenţi şi membri ai unor echipe de sport, Petru Mărginean fiind recunoscut pentru susţinerea pe care a arătat-o sportului şi sportivilor pe perioada primului mandat de edil al Devei.
În deschiderea evenimentului, cei prezenţi au putut vedea în imagini investiţiile realizate în Deva în perioada primului mandat de primar al lui Petru Mărginean şi, la drept vorbind, nu au fost puţine. Prima şi cea mai mare realizare este finalizarea lucrărilor la Cetatea Devei, reconstrucţia căreia a durat trei ani de zile, monumentul istoric fiind reabilitat printr-un proiect finanţat din fonduri europene, fiind urmate de altele la fel de importante pentru oameni şi pentru comunitate. A urmat momentul prezentării candidaţilor la Consiliul local Deva, o echipă despre care Petru Mărginean a spus că este una puternică şi completă, formată din tineri, pentru că ei reprezintă viitorul în administraţie, dar şi din seniori, pentru că ei au experienţa. Au urmat discursurile invitaţilor, care au arătat că sunt convinşi sută la sută că Petru Mărginean va învinge în alegerile din 5 iunie, iar pentru asta va avea tot suportul colegilor liberali. De asemenea, un mesaj de susţinere pentru liberalii deveni şi pentru primarul Petru Mărginean a venit din partea copreşedintelui PNL Alina Gorghiu, în care aceasta a mai subliniat şi importanţa anului electoral 2016.
„Susţin actualul şi viitorul primar!”07 mare lansare (7)
În discursul de la evenimentul găzduit de teatrul devean, Adrian David, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, candidat şi el pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţene, dar şi director de campanie la PNL Hunedoara, şi-a arătat susţinerea pentru primarul Petru Mărginean, dar şi convingerea că vor fi o echipă câştigătoare. „(…) Am venit în echipă pentru a-l susţine pe actualul şi viitorul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean. Forţa unei echipe stă în fiecare dintre membrii ei. Echipa pe care o vedeţi aici este echipa câştigătoare. Am învăţat că lucrul bine făcut nu se face de unul singur, ci împreună cu oamenii. Noi, liberalii, când vine vorba de respectul pentru comunitate, suntem uniţi”, a afirmat Adrian David, preşedintele CJ Hunedoara. Şi mai încrezător în victoria lui Petru Mărginean, a fost, prin cuvântarea ţinută la evenimentul de la teatrul devean, vicepreşedintele CJ Dorin Gligor. „Mă bucur să fim împreună atât de mulţi. Aşa cum s-a anunţat evenimentul, s-a strecurat o regretabilă eroare. Nu suntem aici să lansăm candidaţi, ci să anunţăm un câştigător. Deva are primar, pe Petru Mărginean! Să reconstruieşti un oraş în patru ani de zile înseamnă muncă şi dedicare totală. Petru Mărginean, alături de echipa PNL, a demonstrat că este capabil de acest lucru”, a spus Dorin Gligor, vicepreşedintele CJ Hunedoara.
„A fost o şerpărie în trecut”
Preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău, a avut un discurs original, axat pe exemple palpabile de proiecte realizate în administraţia Mărginean în Deva. Realizări de care, a mărturisit parlamentarul hunedorean, se bucură şi el ca devean şi părinte de copil. „Am doi copii, iar fetiţa mea merge la grădiniţa din spatele Cinematografului Patria. Acolo era un loc pe care trebuia să-l ocolim mereu, era o şerpărie. Acum este un loc în care ne oprim de fiecare dată când plecăm de la grădiniţă. Am locuit 17 ani în zona Piaţa Arras. Era un fel de plajă din beton unde nu puteai să faci nimic. Încă o dată felicitări că, şi în centrul Devei, poţi merge acum cu drag. Sunt reuşite pe care echipa liberală le-a avut în administraţia deveană. Sunt reuşitele unei echipe care se traduc într-o mai bună calitate a vieţii. Ne dorim şcoli, infrastructură de calitate, ne dorim ca oraşul căruia îi spunem Casă să fie curat, european. Forţa unei echipe vine din încrederea pe care o avem într-un proiect, într-o echipă, într-un om”, a declarat Bogdan Ţîmpău.
Forţă, putere, unitate
Cu un discurs electrizant, construit pe anumite sintagme cheie, cum ar fi forţă, putere, unitate, Petru Mărginean a dat de înţeles că nu va avea un adversar pe măsură în bătălia electorală din vară. Acesta le-a transmis un mesaj şi oponenţilor săi politici, fără a-i nominaliza. „Astăzi, suntem împreună cu câştigătorii alegerilor. Suntem împreună datorită lui Dumnezeu şi datorită oamenilor. Am răspuns provocărilor pentru a construi mai mult şi mai bine. Am spus un NU hotărât, trădătorilor. Sunt onorat de încrederea pe care mi-o acordaţi. Vă asigur că aţi luat decizia înţeleaptă când aţi decis să mă sprijiniţi. Am fost loviţi cu ură şi răutate. Cele două iau naştere din ignoranţă, din prostie, invidie, inferioritate şi frustrare. Pentru că nu sunt capabili să facă ceva bun, util oamenilor. Suntem cei mai buni, de aceea suntem atacaţi. PNL Deva a demonstrat că poate face performanţă în administraţie. Suntem o forţă, şi este momentul să fim uniţi. Liberalismul e reprezentat de PNL. Noi, echipa PNL, suntem o forţă şi este momentul să fim mai uniţi ca niciodată. Dorim să fim respectaţi pentru fapte, nu doar pentru vorbe frumoase. (…) Nu uitaţi, reuşim împreună, noi şi devenii”, a afirmat Petru Mărginean, primarul Devei.
Candidaţii PNL pentru Consiliul local Deva
Aşa cum a fost prezentată, echipa liberală care va intra în alegerile locale din 5 iunie pentru administraţia locală a Devei este formată din: Irinel Faur, Claudia Mihu, Mircea Birău, Daniel Crişan, Sebastian Bara, Francisc Kovacs, Romeo Deteşan, Tiberiu Borca, Lidia Goia, Raul Dobromir, Laura Hangiu, Viorel Anghel, Iuliana Raicu, Dorin Petrui, Costel Pruteanu, Carol Panduru, Ovidiu Gabor, Diana Alexe, Gyunter Roth, Cornel Jula, Ioan Omotă, Ştefan Cubineţ, Ioana Fodor, Vlad Danci, Diana Luca, Florin Oană, Marius Gus.

18 comentarii la „Primarul Devei, Petru Mãrginean, a prezentat echipa cu care va învinge în alegerile locale

 • 17 aprilie 2016 la 21:07
  Permalink

  Unii de pe lista prezentata s-ar putea sa fie si pe lista DNA -ului.

 • 17 aprilie 2016 la 21:32
  Permalink

  Este o lista cu tineri in mare parte care nu au mai ocupat functi politice,e usor sa aduci acuzati la niste oameni care au realizat ceva pentru deva si care vor sa realizeze ceva pentru municipiul nostru

 • 17 aprilie 2016 la 23:36
  Permalink

  Nu au ocupat functi politice, au ocupat functii publice in mod fraudulos, ilegal,sustinuti de politicienii pe care ii reprezinta, iar acum isi primesc rasplata pentru faptele reprobabile(ABUZURI, FALSURI, OBTINERREA DE FOLOASE NECUVENITE PT. SINE ORI PT. ALTCINEVA…) pe care le-au comis abuzand de functiile obtinute. Prin genul acesta de personaje politicieni de cea mai joasa speta reusesc sa corupa tot ce e in jur aducand mari prejudicii societatii.
  Unii dintre cei de mai sus au “contribuit” chiar si la alegerile trecute la alegerea lui Marginean (stiu ei cum).
  Toate astea pot fi probate, nu e vorba de acuzatii nefondate.

 • 18 aprilie 2016 la 7:58
  Permalink

  Tiberiu Balint spune adevarul!

 • 18 aprilie 2016 la 9:55
  Permalink

  Eu sper sa nu ii voteze nimeni pe acesti hoti, daca tot ei vor iesi, inseamna ca ne meritam soarta si nu ar trebui sa mai plangem pe la colturi cat de rau ii in judetul asta, acesti oameni au adus judetul unde este acum, vai si-amar, nenorociti! Rusine sa le fie ca mai au tupeul jegos sa apara in fata oamenilor si sa minta in continuare!

 • 18 aprilie 2016 la 11:37
  Permalink

  Petru Marginean o schimbat Deva in bine.Deva vrea primar pe Petru Marginean.

 • 18 aprilie 2016 la 13:51
  Permalink

  Tineri mituiti,care habar nu au de politica .

 • 18 aprilie 2016 la 16:31
  Permalink

  Aceiasi candidati ……acelas dezinteres…..huuuuuuu!!!!

 • 18 aprilie 2016 la 16:54
  Permalink

  Petru Marginean o facut intr-un mandat cat inzecit mai mult de cat o facut condamnatu in 4 mandate.Deva vrea primar petru marginean

 • 18 aprilie 2016 la 22:14
  Permalink

  Deosebita idee a domnului primar pentru gimnastica romaneasca de a readuce si susține lotul de senioare la Deva. Pentru Deva, cred ca se va concretiza căci Octavian Belu crede in proiectul Deva ,dansul făcând o declarație acum după rusinosul eșec care afectează nu doar gimnastica românească ci si tot sportul românesc si nu numai! Pe lângă plusuri care sunt multe primarul are si minusuri.vreau doar ca dumnealui sa le constientizeze si sa treacă la fapte dacă dorește sa redevină primar al Devei.
  De ce in 2016 școala generala nr.3 din Dacia ,(ce apartine momentan Colegiului Tehnic”Transilvania”Deva )nu are sala de sport, aici activand peste 1000 de elevi, si se stie faptul ca dea lungul a zecilor de ani au fost depuse nenumarate proiecte si s-au facut multe demersuri pt.a se construi o sala de sport de dimensiuni mai mari si cu tribuna .La toate aceste initiative, Primaria Deva,si cu fostii primari si functionali s-au facut ca ploua si nu au dat niciodata vreun raspuns ,doar au zis Da,facem,dar rezultatele sunt nule.va dati seama ca v- ati batut joc de atatea generatii de copii,de sufletele lor si de bucuria de a se juca!Rugam pe actualul primar sa Ieie in considerare acest proiect pentru a salva un cartier marginalizat ,Dacia,si sa ramana in Istorie, ca singurul primar care le- a pasat de copii copiilor care au fost defavorizati,de zeci de ani de a avea o sala de sport! Si spatiu si teren exista ,doar bunavointa trebuie.
  De mentionat este ca nici Colegiul Tehnic Transilvania Deva( fostul Liceu Auto) nu are sala de sport.Deci,unde e logica,ca Decebalul sa aibe 2 sali ,una renovata si alta relativ noua,iar Liceul Auto care are Include Liceul Transilvania si scoala generala 3 din Dacia sa nu aibe nici una? Daca face si nu promite ca face 1-2 sali de sport pt.cele 2 scoli ,eu personal ii accord votul meu pentru functia de primar la alegerile ce se aproprie d-Lui Petru Marginean.il apreciez pe actualul primar pt.ce a facut pt.Deva,dar cele 2 sali de sport nu le- a facut Asa cum este normal.astept de la el nu sa Isi faca reclama printr- un panou de publicitate din fata lic.Auto ( care culmea obstructioneaza vizibilitatea semaforului pietonilor,find Prost amplasat in intersectie), ci astept sa faca cele 2 sali pt copii din cartierul Dacia, la lic. auto si scoala gen.nr 3 ,el fiind primar si in acest Cartier nu doar pe Noul bulevard Dacia.

 • 18 aprilie 2016 la 22:37
  Permalink

  Marginean a facut pentru sport, cat nu a facut nici un alt primar al Devei pana acum. Si a fost sincer in tot ce a facut. E unul dintre punctele lui forte din primul mandat. Cred ca daca va fi reales (si sper sa fie asa, pentru ca altora care sunt dati cu sanse le cam curge acoperisul din cauza tiglelor lipsa), va face mult mai multe. Mai ales pe fonduri europene, unde a demonstrat ca poate si are experienta.

 • 19 aprilie 2016 la 0:13
  Permalink

  Știu situația ca a făcut terenurile de sport ,de la scoli si licee( deși mai sunt multe de finalizat), știu ca a făcut piste de biciclete chiar de pe trotuar,dar ele exista,cele 2 ,de pe DN 7 ,si a 3- a pe bulevardul Dacia,tot pe trotuar. știu si sper sa facă velo city si piste de biciclete in tot orașul ,si pe asfalt nu doar pe trotuare.Stiu de pista de atletism de la CNS Cetate Deva. Ce ar mai avea de făcut, pe viitor: cele 2 Sali de sport din Dacia, velocity ,tot orașul ,piste Biciclet si sa lege pe pista bici.Deva de HUNEDOARA, si Deva de Simeria- Sibiu( așa cum a menționat),apoi sala polivalenta de sport mare in Deva cu tribune si capacitate foarte mare unde sa poată un oraș ca Deva sa fie gazda unui viitor campionat European de gimnastica ( capacitate 10. 000 locuri), plus o sala de încălzire lângă aceea polivalenta, ( vezi cazul orașului Cluj care pe lângă sala de 7 780 scaune , mai trebuie sa construiască o sala sau un balon, necesar încălzirii sportivilor înainte de.concurs, La Cluj,neexistând o sala de încălzire suficient de mare ,ci una mică dedesubtul celei mari, clujenii vor adapta un balon mare ,PTR încălzire legat cu sala polivalenta printr- un coridor.Federatia Europena de Gimnstica a acceptat ideea )m-a gândesc la Deva căci dacă se întoarce lotul olimpic feminin de gimnastica ( șanse mari sunt) , sigur se va dori ca in Deva sa fie multe competiții,naționale dar si mai multe internaționale si de ce nu Europene sau Mondiale.de aceasta sala polivalenta care trebuie sa fie mai mare ca cea din Cluj si sa aibă încă o sala adecvată dedesubt unde sa se poată pune cele 6 aparate la băieți si cele 4 aparate la fete,plus anexele ,sa beneficieze pe viitor si alte sporturi. Apoi ,stadionul Deva sa fie prevazut cu pista de atletism de tip tartan sau alt material sintetic ( cu 8 culoare),căci zgura este cam dura, neputand fii competițională.Apoi m-a gândesc ca Deva sa construiasca o piscina olimpică ( cu 8 culoare competiție si 2 culoare de încălzire),si sa nu mai depindă de bazinul de la HUNEDOARA,in Deva putându- se forma si echipe de polo la nivel de copii,juniori si apoi seniori.. Iar ca agrement cu aceasta piscina Deva ar avea de câștigat!Apoi un patinoar al Devei nu unul închiriat este o necesitate,Apoi mai sunt scoli care nu dețin încă toate Sali de sport.Nu e ușor dar nici greu,știind ca fonduri europene vor fii si ele vor venii dacă se dorește.E primar deștept si va putea cu ajutorul lui Dumnezeu sa îndeplinească aceste carente sportive ale bazei materiale si infrastructurii sportive a urbei.

 • 19 aprilie 2016 la 9:26
  Permalink

  Îi doresc mult succes si cred ca va reuși căci are suflet mare de devean si de roman adevărat,gestul sau de a reînvita lotul Olimpic de senioare a gimnasticii romanești acasă , la Deva ,de unde au plecat spre Izvorani- București,este unul extraordinar,si toți devenii vor fii mândri dacă se va soluționa pozitiv aceasta invitație oficială a domnului Primar Mărginean .Deva va știi sa gestioneze situația ,si va trebui sa treacă la munca încă imediat căci este mult de recuperat,fiind deja nu 1 sau 2 națiuni care ne- au depășit ci cam 15 din nefericire.e umilitor dar fără munca cădem pe locul 20 ,si va fii mai greu pentru următoarele jocuri olimpice din 2020 si 2024.domnul antrenor de la lotul național de junioare din Deva,Forminte știe ce are de făcut ,are o echipa foarte buna la Deva ,speram ca FEderatia romană de Gimnastica sa își dea acordul.

 • 19 aprilie 2016 la 17:37
  Permalink

  Oare de ce am impresia ca visati? PNL este un partid format din hoti si mincinosi, care fac doar promisiuni desarte si nu le pasa de soarta oamenilor.

 • 20 aprilie 2016 la 13:09
  Permalink

  “Nu este atat de important sa castigi, ci sa participi”
  Va doresc participare placuta! Va castiga cel mai bun! Adica, PSD!

 • 20 aprilie 2016 la 14:35
  Permalink

  Marginean, probleme, ma?

 • 20 aprilie 2016 la 17:42
  Permalink

  cei de la PNL nu au ce sa mai invinga deoare ce sau invins uni pe altul acolo in interiorul partidului si spre dezamagirea lor nici oameni nu o sai mai voteze pt ca au vazut cea ce fac si ce a devenit PNL la ora actuala. o adunatura de PDL infometati dupa bani si speriati de DNA. de aceia ei spera sa mai ocupe cite un scaun sa nu cumva sa fie intr-o dimineata treziti de cei de la DNA. dar e o vorba de tie frica nu scapi. asa e si la ei le e frica dar no sa scape.

 • 24 aprilie 2016 la 15:54
  Permalink

  O echipa condusa de un om politic terminat, un om fara scrupule care face tot ce poate pentru a nu face nimic pentru locuitorii Devei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare