Primarul Dan Bobouţanu a spart gheaţa, reluând audienţele faţă în faţă cu cetăţenii

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a spart ieri gheaţa şi a reluat audienţele în stil normal, aşa cum se ţineau ele înainte de pandemie. Astfel, ieri, cetăţeni ai municipiului Hunedoara au avut, din nou, posibilitatea de a fi primiţi în audienţă de către conducerea Primăriei.
Aproape 40 de persoane şi-au expus pro­blemele şi solicitările de sprijin din partea municipalităţii. Ca de obicei, problematica dis­cutată a fost destul de variată, de la chestiuni referitoare la amenajări de străzi sau fondul locativ, până la fond funciar şi diverse probleme sociale.
„Din cauza vârfului pandemic din toamna anului trecut, pe 28 octombrie am fost forţaţi să suspendăm organizarea audienţelor derulate miercurea, în Sala Mare a Primăriei. Asta nu înseamnă că am rupt total contactul cu cetăţenii. Am mai discutat, în acest inter­val, cu cei care ne-au cerut sprijinul pentru rezolvarea unor situaţii urgente. Am decis să revenim acum la formatul obişnuit de audi­enţe din două motive: incidenţa cazurilor de Covid 19 a mai scăzut în zonă, iar noi ne dorim şi cred că reuşim să ne situăm cât mai aproape şi de problemele punctuale ale locuitorilor municipiului”, a declarat primarul Hunedoarei.
În cazul în care situaţia de ansamblu a cazurilor de Covid 19 în zonă nu se va agrava, următoarea sesiune de audienţe va avea loc miercuri, 20 ianuarie 2021, tot în Sala Mare a primăriei, cu începere de la ora 09.00.

One thought on “Primarul Dan Bobouţanu a spart gheaţa, reluând audienţele faţă în faţă cu cetăţenii

  • 14 ianuarie 2021 la 3:56
    Permalink

    Ce demagog!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare